Novice

Vabljeni v Tivoli, prihajajo Prekmurci

Ljubljana, 03. marca 2011 -  Na letošnjo volilno nedeljo, 4. decembra zvečer, bo domači »TiVolley« znova oživel. Odbojkarji ACH Volleya bodo namreč ob 19. uri  gostili ekipo Panvita Galex iz Murske Sobote v okviru vnaprej odigranega 13. kroga državnega prvenstva. To srečanje je bilo sicer načrtovano za  17. december, toda zaradi udeležbe odbojkarjev ACH Volleya  v evropski ligi prvakov, je  termin nekoliko prestavljen, tokrat na zgodnejši datum.

Ekipi sta se tako dogovorili za predčasni termin, kar je  za obe moštvi  precej  naporno. Odbojkarji Panvite Galexa bodo namreč v štirih dneh odigrali že svojo tretjo tekmo, igralci ACH Volleya pa bodo še vedno v precej okrnjeni postavi. Toda, glede na že prislovično bojevitost Prekmurcev in vedno vroče dvoboje obeh tekmecev, ne glede na sestavo moštev ali utrujenost na eni ali/in drugi strani, se v Tivoliju vendarle obeta vroč odbojkarski nedeljski večer.

Sicer se ekipi dobro poznata. Srečali sta se že pred dobrim mesecem, takrat v Murski Soboti. V  nabito polni dvorani so takrat zmagali gostujoči oranžni zmaji z rezultatom 3:0 v nizih.  Kakšen bo rezultat v nedeljo? Ekipa Panvite Galexa še vedno igra brez poškodovanega korektorja Tomaža Horvata, ki ga je na tej poziciji zamenjal  sicer centralni bloker Milan Mijalković. Po odigranih sedmih  tekmah DP so Prekmurci trenutno na 7. mestu lestvice. Kljub štirim porazom in trem zmagam pa se njihova forma vzpenja, kar so dokazali tudi z nedavno dokaj prepričljivo zmago proti ekipi iz Go Volley. Pomočnik trenerja ACH Volleya, Dragan Kobiljski pa lahko računa na svojo dokaj dolgo klop, na razigranost Klemena Čebulja, mladost Jana Klobučarja, izkušnje Vinčića, Flajsa, Komela, zelo zanesljiva Ropreta, Lewisa, odlična blokerja Simaca in Vidiča, mladega Fabjana, željnega večje minutaže. Počasi, toda zanesljivo se vrača v formo tudi Kamnik, Šketova poškodba s kolenom se dobro sanira.  Zato bo nedeljski večer dejansko več kot samo zanimiv.

Vsekakor, vabljeni v TiVolley. Ne bo vam žal! Rezultatski potek tekme pa lahko spremljate v živo tudi preko naše spletne strani, za kar bo tudi tokrat skrbel Mitja Torkar.

Dobrodošli!

Odnosi z javnostmi

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?