Novice

“……ti mulci v ACH-ju so iz pravega testa….”

VANJA, Pivka, 50 let

»Če bi ocenjevala od 1 do 5 je moje mnenje, da si današnja tekma in vzdušje v Stožicah  zasluži prav ocena 5. Tekma je bila zelo lepa. Uživala sem, ker je bila tekma dinamična pa tudi  ekipa ACH VOLLEY se mi zdi letos bistveno kvalitetnejša. Glede na lani se mi zdi,  da so izgubili tremo in  so postali zelo samozavestni.«

SAMO, PTUJ, 48 let

“Prvič sem bil v dvorani Stožice. Vau!!!Ostal sem brez besed od navdušenja. Vsa čast arhitektom, vizualno vse tako majhno in blizu, pa vendar prostora za 13.000 ljudi. Kaj sem pričakoval od tekme? Vse drugo kot gladka zmaga ACH (napovedal sem 3:0) bi bila zame veliko presenečenje. Tako se je tudi zgodilo, seveda ob bučni podpori nas navijačev, kateri ustvarimo res enkratno vzdušje, v katerem enostavno ta pravi igralci ne morejo igrati slabo. In ti mulci v ACH-ju so iz pravega testa in sem prepričan, da bodo še ogromno dosegli. Pa še praznovanje rojstnega dneva Matevža Kamnika. Čokolada je bila odlična. Čudoviti večer.”

JANA, Kočevje, 42 let

“Današnja tekma v Stožicah je bila zame in mojo družino, enkratno doživetje. Po mojem mnenju je bil sicer Tivoli nekako bolj domač, ampak to, kar smo videli danes, je skoraj nemogoče opisati. To je preprosto treba doživeti. Navdušenje 12-tisoč glave množice pove vse. In samo želim si, da bi po tej oranžni revoluciji, ki smo ji bili danes priča, mediji odbojko končno postavili tja, kamor sodi. Tekma je bila odlična, naši fantje so dobesedno nadigrali nasprotnika, saj so vso tekmo dominirali na igrišču. Pokazali in dokazali so, da se lahko kosajo z vsako ekipo. Imam občutek, da so letos še močnejši, kot so bili minulo sezono. Veselim se že nove stožiške pravljice, 14. decembra. Upam, da bo dvorana tudi tokrat polna, ker si odbojkarji ACH-ja to preprosto zaslužijo. S takšnimi predstavami, kot je bila današnja, lahko brez težav  ponovijo lanski uspeh. In ne bi bilo slabo, če bi se morala na F4 peljati samo do Ljubljane….”

MATEJA, Maribor, 32 let

“Današnja tekma je bila za odbojkarske navdušence prava poslastica. Igra domače ekipe je bila dobra, težko pa je reči, koliko kvalitetna, saj je bil nasprotnik, po mojem mnenju, kar za nekaj odtenkov slabši. V dvorani je bilo odlično vzdušje, ki pa ga v celoti nisem doživela, saj je bil moj sedež daleč, daleč. Z igro sta navdušila Šket in Jakopin, premalo uporabnih žog pa je dobil Kamnik. Vsekakor pa bom v tej sezoni spremljala tudi ostale tekme blejske ekipe.

NEJC, Slovenj Gradec, 20 let

»Bilo je res fenomenalno vzdušje. Gledalci so napolnili dvorano skoraj do zadnjega kotička. Selitev v novo in večjo dvorano se je izkazala za odlično, saj menim, da v hali Tivoli ni bilo dovolj prostora za vse ljubitelje odbojke. Naši odbojkarji so se izkazali z dobro igro, izstopal je predvsem blok. Na koncu je bila zmaga gladka in zaslužena. Upam, da bodo prihodnje tekme prav tako dobro obiskane in da bomo z glasnim navijanjem pomagali našim odbojkarjem do novih zmag. Letošnja ekipa je tako kot lani zelo mlada in ambiciozna, zato so pričakovanja zelo visoka. Upam, da jim uspe ponoviti ali celo preseči lanski dosežek.«

DARJA, Brežice, 50 let

»V Stožice smo  prišli 24. novembra  na "praznovanje"  23. rojstnega dneva naj-blokerja Matevža Kamnika, ki nas je v Stožice povabil kar preko TV-ekrana. Praznovanje je bilo več pomensko, prva tekma naših odbojkarjev v Stožicah, prva pričakovana zmaga, naš prvi stik z veličastno dvorano in vse to na Matevžev 23. rojstni dan. ACH Volley so vrhunski športniki, ki so prikazali uigrano, odlično odbojko in zmaga je bila na dlani. Za spodbudo smo jim bili tudi navijači s polnih tribun in kar lažje gre servirana žoga čez mrežo, uspejo blok žoge in podaje med igralci, če publika šteje ena, dve, tri. Ekipa ACH se ne da, postaja vse boljša in boljša, zato verjamem, da bodo Stožice napolnjene tudi na bodočih tekmah.«

GREGA, Murska sobota ,29 let

“Tekmo sem si ogledal s starši. Navdušeni smo vsi, hala je res velika, smo se sprva samo čudili, kako je vse ogromno, potem smo se navadili. Sedeli smo na tribuni D3. Spektakel je bil odličen, dobra igra, zraven pa še zelo dobra publika. Me veseli, da sem se udeležil tekme. Tudi starša sta navdušena.”

PETRA, Ljubljana, 20 let

“Danes  sem v Stožicah prvič in moram reči, da me je dvorana impresionirala. Tako kot so me tudi igralci ACH Volleya. Pričakovala sem bolj izenačeno tekmo, a v zmago nisem nikoli podvomila. Gladka zmaga me je zato malo presenetila. Zdi se mi pa, da s kvaliteto, ki jo premorejo odbojkarji ACH-ja, s srčnostjo in vzdušjem v dvorani, ki je bilo fenomenalno, nasprotniki niso imeli niti malo možnosti za zmago. Ekipa je močna in želim si in verjamem, da bomo podobnih tekem v nadaljevanju videli še ogromno, predvsem na zaključnem turnirju, kamor se bo Bled seveda uvrstil."

TOMAŽ, Jesenice, 22 let

“Sem dobil karto od prijatelja, ki je zbolel. Sem prvič na odbojki, sem prišel bolj Stožice pogledat. Pa mi je bilo zelo všeč. Drugič tudi pridem. Nisem vedel, da je odbojka tako zanimiva. Ekipe pa lanske ne poznam in ne vem, če je ta boljša. Mislim, da so zelo dobro igrali.” 

DOMEN, Ravne na Koroškem, 20 let

“Menim, da se je pri igralcih ACH-ja čutila rahla nervoza le nekje do polovice prvega seta, ko so si z nasprotnikom enakomerno izmenjavali točke. Nato so zaigrali sproščeno in do konca tekme popolnoma deklasirali tekmeca. Spet je delovala naveza blok-obramba, napad je bil na zelo visokem nivoju. Skratka izkazali so se vsi igralci, mogoče bi izpostavil predvsem Šketa v napadu in Kamnika v bloku. Tako je ACH opravičil vlogo favorita proti Rivijeri in na noge spravil 12,500 glavo množico. Vzdušje v Stožicah je bilo fenomenalno, tudi sama organizacija na nivoju, kot se za takšno tekmovanje, kot je Liga prvakov, spodobi."

Odnosi z javnostmi 

 

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?