Novice

ACH Volley - OK Vojvodina NS seme 3:0

 

 

Novi Sad, 30. september – Moštvo ACH Volleya je tudi drugi prijateljski mednarodni turnir, Memorila Žarka Petrovića, ki tokrat poteka v Novem Sadu začelo z zmago. Domačine turnirja, ekipo NS seme Vojvodina je namreč premagalo z rezultatom 3:0 v nizih (22,22,21). Prvi dan 2. Memorilana pa je bil uspešen tudi za Budvansko Rivijero, ki je premagala grški Aris prav tako z rezultatom 3:0 v nizih, po točkah pa jih je pravzaprav deklasirala (15,14,17).
FOTOGALERIJA

 

Tekma proti gostiteljem Memoriala v športni dvorani v Novem Sadu je vsekakor bila napeta, saj se moštvo Vojvodine ni dalo tako zlahka, kot je to bil slučaj v tekmi pred tem, ko so pred Črnogorci pokleknili Grki. Vojvodinci so se več kot dostojno upirali, v prvem nizu celo vodili, a nikoli več kot za dve točki. Do preobrata je prišlo po drugem tehničnem odmoru, ko so prevzeli vodstvo odbojkarji ACH Volleya  in ga po tem do konca niza praktično niso izpustili. Dokaj izenačeno so na to nadaljevali tudi v drugem nizu, v tretjem pa so več pobude  imeli Vojvodinci, a so po izenačenju na 20. točki popustili naletu gostov in ostali na 21. točki, odbojkarji ACH Volleya pa so na to niz suvereno pripeljali do konca in s tem prišli tudi do prve zmage na tridnevnem turnirju.  V prvem nizu in tudi na tekmi je največ točk za Ljubljančane dosegel Šket, skupaj 23, dobra sta bila tudi Flajs z 12  in Kovačević z 10 točkami, posebej pa se je v drugem nizu izkazal tudi Rašić. Na strani gostiteljev  pa je izstopal Mrdak z 11  in Veselinović z 8 točkami.

 

Moštvo ACH Volley Ljubljana bo drugo tekmo odigralo v soboto, 1. oktobra ob 17. uri, ko se bo srečalo z moštvom Budvanske Rivijere.

 

Odnosi z javnostmi

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?