Novice

ACH Volley boljši od Vbequip.com

Šempeter, 19. oktober 2012 – ACH Volley je v tekmi 1/8 finala slovenskega finala pričakovano premagal ekipo VBequip.com iz Šempetra s 3:0 (25:18, 25:12, 25:10).

Ekipo Sip Šempeter veterani - VBequip.com sestavljajo Goran Cestnik, Sebastjan Cilenšek, David Skok, Dušan Košenina, Gregor Rozman, Renato Pulko, Klemen Hrastovec ter Tadej Ferme, Dejan Udrih in Marko Pokleka. V prvi postavi so začeli Pokleka, Košenina, Bedrač, Cestnik, Skok, Cilenšek in Hrastovec.

ACH Volley je večji del tekme odigral v enaki postavi: Andrej Flajs, Jan Klobučar, Aleš Fabjan, Gregor Ropret, Milan Rašić in Matej Vidič. V 2. in 3. setu je v igro vstopil tudi Daniel Lewis, a tokrat na položaju sprejemalca in dosegel tri točke.

Na začetku 1. niza je domača ekipa delno še sledila ACH Volleyu, v nadaljevanju tekme pa so bile odločilne izkušnje igralcev v oranžnih dresih. A vzdušje v dvorani osnovne šole v Šempetru je bilo vseskozi odlično, gledalci pa so navdušeno pozdravili dobre akcije na obeh straneh mreže.

ACH Volley: Flajs (10), Kovačević, Lewis (3), Šket (14), Sidibe, Klobučar (12), Petrović, Jablonsky (ni bil v ekipi), Ropret (5), Fabjan (L), Rašić (8), Moreno, Vidič (6).

VBequip.com: Rozman, Udrih, Pokleka (6), Košenina (2), Bedrač (6), Cestnik (4), Pulko (2), Skok (2), Cilenšek (1).

ACH Volley je tako napredoval v četrtfinale slovenskega pokala, kjer se bo pomeril z ekipo Astec Triglava. Preostali pari so Krka – Maribor, Calcit Volleybal – Fužinar, Panvita Pomgrad – Salonit Anhovo.

Odnosi z javnostmi

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?