Novice

ACH Volley gladko tudi proti Kropi

Ljubljana, 27. december 2011 – Aktualni državni podprvaki, moštvo UKO Kropa tudi nocoj ni bilo kos razpoloženi ekipi gostiteljev, aktualnim državnim prvakom, ekipi ACH Volleya, ki jih je porazila z rezultatom 3:0 v nizih (17,18,20). FOTOGALERIJA

 

Glavni trener ACH Volleya, Igor Kolaković je tokrat ponudil priložnost Komelu, Vidiču, Šketu, Simacu, Klobučarju, Ropretu in Fabjanu in med tekmo ni vršil nobenih menjav z izjemo 3. niza. Takrat je Šketa zamenjal s Čebuljem. V vseh treh nizih so gosti zlasti na začetku nudili dostojen odpor. V prvem nizu so bili nekako poravnani do 11. točke, po tem je ACH Volley stopil na plin in naredil delno razliko 5:0 ter si priigral izdatno zalogo točk že na drugem tehničnem odmoru. V nadaljevanju je sicer malce popustil, toda gostom ni dovolil vknjižiti več kot 17 točk. V drugem nizu so povedli odbojkarji UKO Kropa, a le do četrte točke, ko je na servis prišel Šket. Na to se je zvrstilo tudi nekaj blokov, izid je bil poravnan, na prvem tehničnem odmoru pa so gostitelji že vodili za dve točki in na to svojo prednost le še stopnjevali. Gostom je pošla sapa na doseženi 18 točki. Podobna zgodba se je ponovila tudi v tretjem nizu, v katerem sta se obe ekipi malce izmenjavali pri delnih izidih, ob tem pa ACH Volley ves čas ni izgubil svoje prednosti in je tudi ta niz suvereno pripeljal do konca, gosti pa so pri tem dosegli skupno 20 točk.  Na strani gostiteljev je bil najbolj učinkovit Komel z doseženimi 13 točkami. Na strani gostov pa sta bila najbolj učinkovita Zupanc in Bogožalec – vsak je dosegel po 13 točk.

 

V sredo, 28. decembra odhaja moštvo ACH Volleya na gostovanje k Salonitu iz Anhovega, v četrtek, 29. decembra pa se v mali dvorani hale Tivoli pričakuje glavni derbi tega dela sezone, saj v goste prihaja kamniški Calcit Volleyball , ki se ta hip nahaja na državni razpredelnici na drugem mestu, takoj za ACH Volleyem.

 

Vabljeni ponovno v Tivoli! Tudi v četrtek se tekma prične ob 19. uri. Dobrodošli!

 

Odnosi z javnostmi

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?