Novice

ACH Volley in Avto Triglav vabita in nagrajujeta!

 

Ljubljana, 25. marca 2012 –  Odbojkarski klub ACH Volley v sodelovanju s svojim uradnim prevoznikom, družbo Avto Triglav, uradnim distributerjem za vozila Fiat , Lancia, Alfa Romeo, Ferrari, Maserati, Jeep in motorna kolesa Aprilia ter Moto Guzzi , vabita na finalni tekmi državnega prvenstva v odbojki, ki bodo v ljubljanski hali Tivoli, 28. marca in 5. aprila letos. Za vse kupce vstopnic sta gostitelja pripravila posebno presenečenje ter bogat spremljevalni program.

 

Presenečenje? Ja! Srečni izžrebanec kupljene vstopnice prvega ali drugega tekmovalnega dne, bo dobil v trimesečno brezplačno uporabo vozilo korektorja oranžnih zmajev Alena Šketa – Fiat Punto Evo. Prav tako bomo nagradili še enega obiskovalca s kupljeno vstopnico, ki mu bo žreb omogočil trimesečno brezplačno uporabo, bodisi skuterja Aprilia SR 50 R bodisi skuterja Sportcity One 50 4T 2V. Šketov simpatični Fiat Punto Evo bo na voljo srečnemu dobitniku junija, julija in avgusta, eden izmed omenjenih skuterjev pa maja, junija in julija. Zato, za  veter v laseh in čim lepše poletje z ACH Volleyem  in družbo Avto Triglav vsi na tekme v Tivoli! Žreb bo v četrtek, 5. aprila v hali Tivoli in to nikakor ne smete zamuditi!

 

In kaj pravi 204 cm visok Alen Šket za svojega Fiat Punta Evo 1.4 8v Fun -  petvratno Fiatovo limuzina, ki premore 1386 kubični motor in porabo v mešanem ciklu 5,9 litrov na 100 prevoženih kilometrov? »Je varen in tudi varčen, z njim mi je življenje zlasti v velikem mestu, dejansko olajšano, saj je dovolj prostoren zame in  za vso mojo dnevno prtljago, predvsem športno opremo, ki jo potrebujem za dnevne treninge. Fiat Punto Evo našega uradnega prevoznika, družbe Avto Triglav, je moj klubski sopotnik že nekaj let in ga bom oddal srečnemu izžrebancu pravzaprav - s težkim srcem…. L. Po drugi strani pa se veselim, da bo še kdo spoznal vse lastnosti tega mestnega avta, ki omogoča varno in varčno vožnjo tudi za nekoga moje višine, saj je dejansko zasnovan tako, da je vožnja res udobna,« pravi eden najboljših slovenskih in tudi evropskih odbojkarjev, korektor ACH Volleya, Alen Šket.

 

Za Apriliina skuterja SR 50 R ( namenjen mlajšemu izžrebancu) in Sportcity One 50 4T 2V ( za morebitnega starejšega nagrajenca), pa smo za mnenje vprašali, vodjo prodaje motornih koles Aprilia, Žigo Martinčiča.  »Skuter SR 50 R je v bistvu replika Aprilijinih dirkalnih motociklov in je najnaprednejši skuter ta čas na tržišču. Poganja ga močan motor z uplinjačem, opremljen pa je s krmilno ploščo »easy«, in je že od leta 192, ko so začeli z njegovo proizvodnjo, v svojem segmentu eden najbolj prodajanih motornih koles. Govorimo, kajpada o njegovi »športnosti«, ki jo zagotavlja,  tako sam motor kot tudi izjemno priljubljena športna oblika z dovolj dodatne opreme, od predalov za drobnarije do  prostora pod sedežem,  primernim za shranjevanje čelade. Rezervoar za gorivo drži 7  litrov s katerim se da prevoziti do 300  kilometrov.  Skuter Sportcity One 50 4T 2V pa je že elegantnejša izvedba s še vedno športnimi potezami in velikima 14 colskima kolesoma, ki zagotavljata varnost in okretnost. Prav kolesi sta njegova konkurenčna prednost pred drugimi skuterji v tem razredu,« pravi Žiga Martinčič.

 

ACH Volley in Avto Triglav, skratka vabita in resnično nagrajujeta, zato tekmi 28. marca in 5. aprila v hali Tivoli  nikakor ne kaže zamuditi. V spremljevalnem programu pa bo še vrsta drugih presenečenj, zato hitro na prodajna mesta Eventima, da si zagotovite svoj sedež  in žreb na finalnih tekmah državnega prvenstva v odbojki za moške! VABLJENI!

 

Odnosi z javnostmi

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?