Novice

ACH Volley ponovno s polnim izkupičkom

Ljubljana, 08. decembra 2011 – V Tivoliju so »padli« tudi Mariborčani. V okviru vnaprej odigranega 12. kola državnega prvenstva je moštvo ACH Volley znova odigralo suvereno in porazilo ekipo Maribora z rezultatom 3:0 v nizih ( 13, 18, 19). FOTOGALERIJA

 

Glavni trener Igor Kolaković je tekmo proti Mariborčanom začel v popolnoma drugi postavi kot dan prej proti ekipi Krke iz Novega mesta. Tako so to pot priložnost na samem začetku tekme dobili Vidič, Šket, Ropret, Rašić, Kovačević, Klobučar in Lewis. Ves čas tekme pa so se vrstile menjave, tako, da so v nadaljevanju dobili priložnost tudi Čebulj, Vinčić, Komel in Simac. In ponovno se je izkazalo, da ima glavni trener aktualnih državnih prvakov zelo uigrano ekipo in dobro ter enakovredno zapolnjena vsa igralna mesta. Gosti iz Maribora, ki jih je tokrat s klopi spremljal siceršnji glavni trener Sebastijan Škorc, tekmo pa je vodil Alen Kranjec, so začeli dobro in držali korak z gostitelji nekako do svoje 7. točke, potem so začeli zaostajati. Na drugem tehničnem odmoru so odbojkarji ACH Volleya vodili že z devetimi točkami naskoka, do konca pa so gostom dovoli vknjižiti skupaj 13 točk. Bolj razigran in nekako poravnan pa je bil drugi niz. Gosti so se srčno borili, proti deseti točki tudi izenačevali, po tem ponovno začeli zaostajati in so si do konca uspeli priboriti spodobnih 18 točk. V tretjem nizu pa zgolj eno več, skupaj 19. Med domačini je bil najbolj učinkovit igralec tekme Matej Vidič s 13 točkami, med gosti pa Denis Ploj in Vid Srpak s po osmimi točkami.

 

To pot Kolaković ni ponudil priložnosti Matevžu Kamniku, ki vendarle ne okreva tako dobro, kot bi tudi sam želel. Toda držimo pesti, da bo kmalu vendarle bolje in, da bo Matevž ponovno blestel v vlogi centralnega blokerja ACH Volleya.

 

Odnosi z javnostmi

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?