Novice

ACH Volley tudi v drugo boljši

Kranj, 3. novembra 2011 - Moštvo Astec Triglava iz Kranja je nocoj gostilo ekipo ACH Volleya v povratni tekmi četrtfinala Pokala Slovenije, a pred nekaj sto gledalci v športni dvorani Planina v Kranju ni pokazalo prepričljive igre. Tako je tudi povratni dvoboj dobil ACH Volley z rezultatom 3:0 v nizih (13, 19, 12) in zanesljivo napredoval v polfinale Pokala Slovenije.

Nocojšnjo pokalna tekma odigrana v Kranju je pravzaprav bila prva letošnja tekma v kateri so odbojkarji ACH Volleya skoraj obvezno morali zmagati. Igor Kolaković je tokrat začetni niz odprl s postavo v kateri so nastopili Kovačević, Vinčić, Fabjan, Komel, Šket, Rašić in Vidič in ki je že ob drugem tehničnem premoru vodila z osmimi točkami razlike. Večjega presenečenja pa ni dopustila niti v nadaljevanju, tako, da so gostitelji uspeli zabeležiti le končnih 13 točk. Nekoliko več napetosti je bilo čutiti v drugem nizu, ki so ga domačini končali na 20. točki, v tretjem pa so gosti znova suvereno ušli že zelo kmalu in gostitelje pustili na 12. točki.  Med odbojkarji ACH Volleya  je tokrat bil najbolj učinkovit Uroš Kovačević z doseženimi 17 točkami, med odbojkarji Astec Triglava pa Sašo Rop z doseženimi 8 točkami.

Pred novemberskim skoraj enomesečnim premorom, ko odbojkarji ACH Volleya ne bodo v polni sestavi zaradi reprezentačnih akcij, ki se začnejo v ponedeljek, 7. novembra, pa čaka Ljubljančane še tekma državnega prvenstva, tudi tokrat v gosteh. V soboto zvečer odhajajo namreč v Šempeter na tekmo proti moštvu SIP Šempeter.

Odnosi z javnostmi
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?