Novice

ACHjevi odbojkarji tokrat uresničili željo dijakinji Katarini

Kranj, 6. december 2011 - Igralci odbojkarskega kluba ACH Volley so v letu 2011 obiskali še zadnjo šolo. Tokrat so s svojim obiskom uresničili željo dijakinje Katarine Pivk, ki je odbojkarje pogumno povabila na uro športne vzgoje.

Dijakinja gimanzije Kranj se je pred časom pogumno obrnila na klub s prošnjo, da bi odbojkarji ACH Volleya prišli na obisk tudi na njihovo šolo. Po predhodnejm dogovoru znjihovim profesorjem športne vzgoje, so se v klubu odločili, da dijakinji izpolnijo željo in tako sta se v torek, 6.12. na kranjsko gimnazijo odpravila Matej Vidič in Klemen Čebulj.

Po krajši predstavitvi odbojkarjev in odbojkarskega kluba ACH Volley, so, sprva malce zadržani dijaki, pričeli z ogrevanjem, saj so jim odbojkarji razložili kako pomembno je ogrevanje pri preprečevanju športnih poškodb. Ko so bili vsi do dobra ogreti pa se je pričel pravi dvoboj med dekleti in fanti. Seveda sta, v podporo dekletom, na njihovi strani zaigrala tudi Matej in Klemen, kar pa fantov na nasprotni strani ni odvrnilo od tega, da se ne bi borili še bolj kot
običajno.

Tekma je potekala v sproščenem in športnem duhu, čeprav se borbenosti ni odrekla nobena stran. Po koncu prijetnega druženja je sledilo še skupinsko fotografiranje in deljenje avtogramov.


                          
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?