Novice

Alen Šket z avtom ob rojstnem dnevu vabi na finalne tekme!

 

Ljubljana, 29. marec 2012 – Korektor oranžnih zmajev, Alen Šket je na dan prve velike finalne tekme med ACH Volleyem in Calcit Volleyballom iz Kamnika, 28. marcem, slavil tudi svoj 24. rojstni dan. Zaradi rehabilitacije kolena  je sicer tekmo spremljal s klopi v dresu drugega prostega igralca, kar pa ni bil razlog, da mu ne bi voščili, kot to običajno počnemo, če se rojstni dnevi naših oranžnih zmajev pokrivajo s tekmami ekipe. Tako je naš korektor tokrat bil deležen tistega znanega »zborovskega« refrena - »…vse najboljše…«, ter čokolade – velikanke, ki sta mu jo predali zvesti navijačici in mladi odbojkarici, Ana in Lara.

 

Sicer ima Alen Šket v teh dneh tudi posebno vlogo promotorja zaključka sezone v odbojkarskem Tivolleyu, kamor vabi, skupaj z ekipo ACH Volley in uradnim prevoznikom ekipe, družbo Avto Triglav vse navijače oranžnih zmajev, da jih podprejo na poti k novemu državnemu naslovu – osmemu zaporednemu in skupno devetemu v samostojni državi Sloveniji. Vsi tisti, ki so kupili vstopnice za prav kar minulo tekmo v sredo 28. marca, in tekmo, ki bo znova v Tivoliju v četrtek, 5. aprila, pa se namreč bodo potegovali  za posebno nagrado – to je trimesečna brezplačna uporaba Alenovega sponzorskega vozila Fiat Punto Evo. Veliki žreb bo na tekmi 5. aprila. Ob tem bo izžrebana še druga, neke vrste, a zato nič manj atraktivna, tolažilna nagrada, in sicer prav tako brezplačna trimesečna uporaba enega izmed razstavljenih skuterjev na tekmi v Tivoliju, ob katerih so se z največjim veseljem  postavili tudi vsi člani moštva ACH Volley.

                   

 

Zato, tudi ob tej priliki, Alenu Šketu še enkrat čestitke ob rojstnem dnevu, in hkrati povabilo vsem: pridite v Tivoli na zaključne finalne boje državnega prvenstva, saj bomo ob adrenalinskih odbojkarskih užitkih  zagotovo poskrbeli tudi  za to, da polepšamo poletne mesece nekaterim srečnežem. Morda ste prav vi eden od  le teh!? Nikoli se ne ve! Zato vabljeni v TiVolley, v četrtek, 5. aprila ob 18. uri!  

 

Odnosi z javnostmi

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?