Novice

Bi rad začel trenirati odbojko in biti del OK ACH Volley?

Ljubljana /Bled, september 2011 – Odbojkarska šola ACH Zmajček in OK Bled vabita k vpisu nove mlade člane. Ne zamudite!

Z novim šolskim letom sta že v polnem pogonu tudi odbojkarski šoli v Ljubljani, na Črnučah ter na Bledu z okolico, ki vabita tudi nove mlade člane. Odbojkarska šola ACH Zmajček tako vabi vse dečke od 8 – 17 leta, da se jim pridružijo na treningih odbojke v šoli, katero od letos vodijo pod okriljem Odbojkarskega kluba ACH Volley, enega najuspešnejših odbojkarskih kolektivov v Evropi.»Ni pomembno ali si začetnik ali pa je tvoje znanje odbojke že zavidljivo visoko, v vsakem primeru ti bomo našli skupino, ki je po starosti in znanju tebi primerna,« so zapisali ACH Zmajčki v vabilu k novim članom, in dodali naslednje podatke:

Treninge izvajajo ob različnih terminih in na različnih lokacijah po Ljubljani, zato jih kontaktiraj na spodnjih številkah, da se dogovorimo za tvoj prvi obisk na našem treningu;

031/859-775 oz. brajermatjaz@gmail.com – trener Matjaž Brajer (dečki; 8 – 12 let)

040/379-768 oz. turkandrej@gmail.com – trener Andrej Turk (dečki; 13 – 17 let)


Na Bledu z okolico pa prav tako nadaljujejo z delom v okviru Programa ACH Junior, vključujejo pa mlade z Bleda, Radovljice in Lesc. Vse informacije lahko pridobite na mailu info@okbled.si oz. na telefonu 041-632 664. Če poiščete link na ACH junior pa dobite tudi elektronsko prijavnico.

Skratka, dobrodošli vsi stari in tudi novi mladi odbojkarji v sezoni 2011/2012, ki bo še bolj pestra in zanimiva od vseh prejšnjih, tudi zato, ker bomo vadbe odbojke povezali tudi s srečanji med mladimi obeh regij, pod okriljem ACH Volleya! Še enkrat DOBRODOŠLI in obilo zabave v tem letu vam želimo.

Odnosi z javnostmi

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?