Novice

OK Bled/ACH Volley – Turnir generacij

 

V soboto pa bo dejansko pestro. Turnir generacij bo potekal od 12.30 do 16. ure. Skupaj 40 članov kluba se bo dejansko tudi pomerilo v medsebojnih ekipnih derbijih na dveh igriščih ( kotizacija za udeležbo je 5 evrov po osebi). Ekipe bodo mešane žensko-moške, malce pa bomo upoštevali tudi leta, tako, da bo Turnir generacij tudi sicer upravičil svoje ime. Vsi tisti, ki ne bomo aktivno z ene ali druge strani odbojkarske mreže, pa bomo imeli druge zadolžitve: eni bomo pobiralci žog, drugi bomo skrbeli za red in čistočo, tretji za prodajo spominskih majičk, četrti bomo nadzorovali kotliček v katerem bo brbotal golaž, peti bomo »preštevali«  originalne blejske kremne rezine ( namenjene poobedku), šesti bomo skrbeli za dobro vzdušje, glasbo… vsi skupaj pa se bomo predvsem družili in dobro zabavali ter spotoma še kakšno rekli na temo odbojke včeraj, danes, jutri.

 

Za golaž in veliko žemljo bodo poskrbeli mladi kuharji Srednje gostinske in turistične šole v Radovljici, Originalne kremne rezine pa bodo povsem sveže spečene in zložene pripeljali iz Hotela Park z Bleda. Poskrbeli bomo tudi za nekaj žlahtne kapljice, tako, da bo naš jutrišnji dogodek izpeljan tako, kot se za visok jubilej nadvse spodobi. Golaž in posladek bodo na voljo od 15.30 ure v kristalni dvorani ( šolski menzi) naprej. Po tistem si bomo skupaj ogledali še odbojkarsko tekmo Kroparjev, ob 20. uri pa bomo zapolnili tribune do zadnjega kotička in spodbujali odbojkarje ACH Volleya v boju za še eno zmago, tokrat na povratnem srečanju v okviru srednjeevropske lige. ACH Volley gosti jutri zvečer avstrijsko moštvo Aich Posojilnica Dob.

 

Vsekakor, dobrodošli vsi tisti, ki ste se že prijavila in seveda tudi ostali, ki vas za naš klub vežejo lepi spomini in iskrene simpatije.

 

Organizacijski odbor

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?