Novice

Čas za nove izzive

Od zaključka zadnje sezone je minil dober mesec dni, oranžni zmaji pa imajo že sestavljeno ogrodje ekipe za prihodnjo sezono. Na tem mestu se velja zahvaliti odbojkarjem, ki svoje kariere ne bodo več nadaljevali v oranžnem dresu.

Že sredi maja je v javnost prišla novica, da se Jan Kozamernik seli k našim zahodnim sosedom v Trentino, vrste ACH Volley-a pa zapušča še en srednji bloker. Stipe Jurić, ki je v klub prav tako prišel pred tremi sezonami, se je izkazal s svojo zavzetostjo na treningih, pravim ekipnim duhom in z nalezljivo dobro voljo skrbel za sproščeno vzdušje med soigralci, svoj delež pa je dodal tudi na igrišču.

Čeprav sta oranžni dres nosila samo eno sezono, pa sta svoj pečat med slovenskimi državnimi prvaki pustila tudi korektor Apostolos Armenakis in podajalec Maksim Buculjević. Izkušeni Grk, ki se je ekipi pridružil tik pred začetkom sezone, se je letos veselil šele prvih osvojenih lovorik v svoji dolgoletni karieri, tako da bo Ljubljano definitivno ohranil v lepem spominu. Srbski odbojkar, ki je prevzel vlogo prvega organizatorja igre, se je z dobrimi predstavami dokazal na igrišču, kjer se je boril za vsako točko in se izkazal tudi kot dober motivator ekipe. S tem je prepričal tudi selektorja Grbića, ki ga je uvrstil v srbsko reprezentanco. V prihodnji sezoni pa bo čas za nove izzive in dokazovanje v novem klubu.

Odbojkarski klub ACH Volley Ljubljana bi se rad še enkrat zahvalil vsem za vse uspehe in lepe trenutke, ki ste jih delili z nami in ni jih bilo malo. Vsak izmed vas je bil pomemben košček v mozaiku našega kluba! Veliko sreče pri nadaljevanju odbojkarske kariere oziroma novih izzivih, ki vam jih prinaša življenje ter upamo, da vam bo ACH Volley Ljubljana ostal v lepem spominu!

FOTO: Matic Eržen

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?