Novice

Čestitke in srečno v Budvi!

Kamnik, 06. januarja 2012 – Moštvo ACH Volleya je pred polnimi tribunami ŠD Kamnik osvojilo že svoj skupno sedmi, sicer šesti zaporedni naslov pokalnega prvaka Slovenije. Z rezultatom 3:0 v nizih (20,18,9) je gladko in tudi suvereno odpravilo gostitelje zaključnega turnirja, ekipo Calcit Volleyball. »Pokalov niti ne štejem več, ključno je, da smo odigrali resno, odgovorno in skoncetrirano od začetka do konca tekme in uresničili prvi cilj sezone. Vsa naša pozornost je sicer usmerjena na ligo prvakov,« je po tekmi dejal kapetan ekipe in najbolj učinkovit igralec celotnega turnirja, kapetan, Andrej Flajs.

 

Da nimajo prave konkurence na slovenskem odbojkarskem prizorišču je jasno že nekaj časa, saj so doslej odbojkarji ACH Volleya v vseh odigranih tekmah slovenskega državnega in pokalnega prvenstva  tekmecem oddali le en sam niz. Ker pa finalne tekme pokala Slovenije zaradi sistema tekmovanja utegnejo postreči tudi z drugačnim rezultatom, do zadnjega ostaja upanje za vse udeležence finala. Toda, tako je bilo še kakšne dve leti nazaj, ko so odbojkarji ACH Volleya sicer zmagovali, a ne tako suvereno in gladko. Zdaj preprosto v Sloveniji nimajo konkurence. Malce drugače je na evropskem parketu, na katerem se ekipa oranžnih zmajev šele kali in zagotovo potrebuje še kakšno leto ali dve za najvišje stopničke. Je pa zagotovo ena najboljših ekip v Evropi, saj v evropski odbojkarski ligi slabih moštev preprosto ni!

 

Vezano na novo pokalno zvezdico v klubski vitrini ACH Volleya, dodajmo, da so sinoči v Kamniku bili deležni posebnih priznanj tudi posamezni igralci ACH Volleya. Blestel je predvsem bloker Milan Rašić, ki je bil dejansko igralec z največ doseženimi točkami, skupaj 17, kar je zlasti za blokerja izjemen dosežek. Najboljši podajalec je bil Dejan Vinčić, najboljši napadalec Alen Šket, najbolj koristni igralec celotnega turnirja pa je bil kapetan ekipe Andrej Flajs, saj je resnično  odlično igral tako na sprejemu, servisu kot tudi v napadu. Predvsem pa - bila  je odlična celotna ekipa!

 

Oranžnim zmajem vse čestitke in srečno v Črni Gori, 11. januarja ob šestih, ko igrajo povratno tekmo lige prvakov proti Budvanski Rivijeri!

 

 

Odnosi z javnostmi

 

 

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?