Novice

Cilj je jasen

Ta konec tedna se bodo v Kanalu pomerile najboljše 4 ekipe v obeh konkurencah v letošnjem Pokalu Slovenije. Branilci naslova, odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana, so odločeni, da še enajstič pripeljejo lovoriko v svojo vitrino.

Ljubljančanom, ki so v torek v Ligi prvakov proti ruski ekipi Zenit St. Peterburg osvojili prvo točko v najelitnejšem odbojkarskem tekmovanju, motivacije ne manjka. Zavedajo se, da je finale pokala eden izmed vrhuncev sezone, cilj pa je jasen - zmaga. A ne prehitro, ''najprej se bo potrebno izkazati v polfinalu,  nato pa bomo razmišljali dalje,'' ne želi prehitevati dogodkov trener Andrej Urnaut. ''Moramo prikazati takšno odbojko, kot smo jo prikazali proti Rusom v torek. Najprej nas čakajo domačini in ta tekma bo vse prej kot lahka. Prejšnjo soboto so nam dali jasno opozorilo.'' Podobnega mnenja je tudi kapetan Matija Pleško, ki pravi: ''Potrebno bo prikazati vso odbojkarsko znanje, da bomo na koncu lahko zadovoljni. Salonit je v formi, zato nas čaka težko delo.''

Že v petek se bodo v športni dvorani Kanal za finalno vstopnico merila dekleta, na parket pa bodo fantje stopili dan kasneje. Ob 15.30 bodo prvo srečanje pričeli odbojkarji Calcit Volleyja in Črnuč, ob 18.30 pa je na sporedu težko pričakovan dvoboj med oranžnimi zmaji in Salonitom. Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?