Novice

Člani ACH Volleya na obisku

Ljubljana, 10. 11. 2011 – Igralci odbojkarskega kluba ACH Volley so obiskali otroke osnovne šole Jožeta Moškriča v Ljubljani in se jim predstavili. Pridružili so se jim tudi trenerji z Odbojkarske šole ACH Zmajček, ki so postavili odbojkarski poligon, na katerem so se učenci lahko preizkusili v streljanju in se potegovali za nagrade. FOTOGALERIJA

Ena izmed družbeno-odgovornih akcij ljubljanskega odbojkarskega kluba ACH Volley je tudi kontinuirano obiskovanje vrtcev in osnovnih šol v Sloveniji, s čimer skrbijo za popularizacijo športa med mladimi. Tokrat so obiskali ljubljansko osnovno šolo Jožeta Moškriča, ki se nahaja čisto blizu njihove nove dvorane. Igralca prve ekipe Matevž Kamnik in Adam SImac sta se najprej predstavila otrokom razredne stopnje, zatem pa še starejšim na predmetni stopnji. Pokazala sta jim opremo, ki jo pri svojem športu uporabljata, jim predstavili pravila igre in svoje igralske pozicije ter skupaj z otroci igrala odbojko, kar se je izkazalo za zelo pozitivno. Mladi so bili nad odbojkašoma navdušeni, kar je pokazalo tudi veliko zanimanje za deljenje avtogramov.

Posebno presenečenje, ki ga je klub pripravil osnovnošolcem, je bil odbojkarski poligon, ki so ga postavili trenerji Odbojkarske šole ACH Zmajček. Na njem so se mladi lahko poizkusili v streljanju, zraven pa so se potegovali za nagrade. Vseeno so bili ob koncu zmagovalci vsi, saj so brez izjeme vsi povabljeni na brezplačen ogled tekme ACH Volleya.

           

FOTO:Grega Valančič


Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?