Novice

Danes gre zares! Dobrodošli v Stožicah!

Ljubljana, 20. december 2011 - V Stožicah je že vse nared za nocojšnji obračun, ki ga tudi evropska odbojkarska javnost z nestrpnostjo pričakuje. Pred tednom dni se je v Lodžu odigral pravi triler, in podobno dramo napovedujejo za danes skoraj vsi, ki se na to čudovito športno disciplino spoznajo. Veliko črnila so na to temo že prelili poljski mediji, ki v svojih sedemkratnih državnih prvakih vidijo tudi svojevrstne junake, že zato, ker zdaj že igrajo s skoraj z zadnjimi atomi moči, kot pravijo sami. Sezona je preprosto postala predolga in tudi "nehumana", kot je v zadnjih nekaj dneh že večkrat izjavil tudi prvi strateg ACH Volleya, Igor Kolaković. Reprezentance se izčrpavajo na svetovnih in kontinetalnih tekmovanjih, klubi se borijo za svoj prostor pod soncem, igralce/reprezentante pa se ne da "klonirati". Od tod tudi izčrpanost, poškodbe, bolezni...

Ekipa PGA Skra Belchatow je tako v Ljubljano pripotovala v izjemno močni zasedbi, a brez dveh pomembnih igralcev, srednjega blokerja Marcina Mozdzeneka in sprejemalca Michala Winiarskega. Bartosz Kurek je menda na robu izčrpanosti. Pa vendarle, vsi do zadnjega bodo dali vse od sebe, da pridejo do zmage. Belchatow je v Stožicah v vlogi favorita. ACH Volley ni, a prav v tem tiči njegova šansa. In sploh ni nobenega dvoma, da fantje ne bodo pustili dušo na parketu. To si navsezadnje želijo, saj so močnega tekmeca že načeli pred tednom dni, spodobi se, da nocoj dokončajo delo in to z odliko! Pa ne gre za noben pritisk. Gre za visok motivacijski naboj, ki naj jih ponese do maksimalno dobre igre.

V nocojšnjo tekmo bodo še prav posebej uprte oči evropske odbojkarske javnosti. Internetna televizija LAOLA,  ki omogoča sočasni ogled vseh tekem evropske lige prvakov, si vsakokrat izbere "tekmo tedna" v moški in ženski konkurenci. Tekma tokratnega tedna bo ACH Volley-PGA Skra Belchatow. Kar pomeni, da bo na tribunah tudi Laolin poseben poročevalec. V svoji programski shemi pa so ob napovedi tekme napisali, "da pričakujejo težak meč v katerem bodo Slovenci brez dvoma dali od sebe 110 odstotkov moči, poljski velikan pa se bo trudil ohraniti dosedanji rekord napremaganega v skupini". Kar je brez dvoma dober obet napetega srečanja.

Nocoj se bo splačalo biti v Stožicah! Bodite z zraven!

Odnosi z javnostmi
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?