Novice

Danes v Radovljici gostimo Prekmurce

Korektor Tomaž Horvat, sprejemalec Andrej Tot, podajalec Žitnik, libero Hrastovec so igralci, ki so znani na slovenski odbojkarski  sceni. Bivši državni reprezentanti, njihove izkušnje, poleg tega pa dober trener, tudi sam dolgoletni igralec odbojke, trenutno pa tudi pomočnik selektorja slovenske reprezentance, Dejan Fujs, so že marsikateri ekipi znali »zagreniti življenje.« Zadnja takšna ekipa je bila pred nekaj dnevi prvo uvrščena ekipa rednega dela DP Calcit Volleyball iz Kamnika, kjer se je z 21 doseženimi točkami izkazal tudi mladi  bivši mladinski reprezentant »zlate generacije«, Žiga Zupanc. Čeprav  so se Kamničani  rešili gladkega poraza (Panvita Galex je vodila že z 2:0 v setih) in so izgubili  šele v 5. setu, so morali ponovno priznati premoč Galexa. To je njihov že drugi zaporedni poraz  proti Prekmurcem, saj je 11.12. 2010 v 13. krogu rednega dela DP namreč ekipa Panvita Galex premagala Calcit Kamnik s 3:1.

Tako moštvo ACH Volleya  lahko pričakuje tekmo, kjer bo v ospredju močan servis in napad nasprotnika. Rahlo utrujeni od naporne sezone, številnih   tekem, ki so prinesle tudi kakšno mikro poškodbo, so opozorilo, da bo potrebno igrati zelo skoncentrirano in motivirano skozi vso tekmo. Glede na dejstvo, da lahko v slovenskem DP igrajo le trije tujci, bo moral trener Igor Kolaković ponovno dobro premisliti, katere tujce bo pustil na tribuni in  kateri  bodo soustvarjali rezultat na domačem terenu in podali svoj prispevek k dobi tekmi, odlični igri in končni zmagi.

Ponovno vabimo vse naše navijače, da se v čim večjem številu udeležijo današnje tekme, saj smo prepričani, da bodo priča odlični  odbojki. Ekipa ACH je vedno velik izziv za vse slovenske ekipe. Zato bo podpora, katere so bili v velikem številu deležni naši igralci tudi v Prvačini, še kako dobrodošla.

Odnosi z javnostmi

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?