Novice

Do dveh zmag na kanalskem turnirju

Odbojkarski klub Salonit Anhovo je v soboto, 29. 9. 2018, gostil turnir v spomin vsem preminulim kanalskim odbojkarjem. Na memorialu so poleg domače ekipe sodelovali še Calcit Volley in slovenski prvaki ACH Volley Ljubljana.

V enem dnevu so najboljše slovenske odbojkarske ekipe iz prejšnje sezone odigrale tri tekme po 3 nize. Turnir so pričeli oranžni zmaji proti Kamničanom, s katerimi so se v septembru pomerili že drugič. Po porazu v Novem Sadu, so bili tokrat bolj uigrani Ljubljančani boljši s 3:0. Svojo igro so stopnjevali tudi v tekmi s Salonitom, ki so pred domačim občinstvom prikazali borbenost, vendar je ta bila premalo za zmago nad ACH Volleyjem Ljubljana. Državni prvaki so tako na zadnji tekmi prijateljskega turnirja slavili s 3:0, vendar Kanalci niso ostali povsem praznih rok – z 2:1 so premagali nekoliko premešan Calcit Volley.

Turnir na Primorskem je trener Ljubljančanov komentiral: ''Mislim, da smo na trenutke igrali dobro, na trenutke pa smo ponovno zanihali. Vseeno je to zadostovalo za dve zmagi, menim pa, da Calcit Volley ni bil kompleten, prav tako je Salonit v drugi tekmi igral brez Čabarkape. Sam sem lahko zadovoljen z določenimi detajli v igri, na nekaterih elementih pa še moramo delati.''


Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?