Novice

Dobrodošli na novi spletni strani ACH Volleya

Ljubljana, 23. avgust 2011 – V sezoni 2011/2012, ki so jo odbojkarji ACH Volleya začeli v teh dneh, smo vrsti novostim in spremembam dodali še eno – novo spletno stran. Dobrodošli!

Že v začetku letošnjega julija smo slovenski in evropski javnosti predstavili prenovljeno celostno podobo moštva ACH Volley, ki je s prihodom v Ljubljano prepoznavnemu oranžnemu videzu dodalo nekaj novih elementov. V grbu kluba se zdaj bohoti zmaj, sicer simbol slovenske prestolnice, ki so ga v oblikovalskem studiu ArnoldVuga domiselno vpletli v obstoječo podobo ACH Volleya. Zdaj je na vrsti še prenovljena spletna stran, ki je tudi tehnološko posodobljena. Za začetek smo na novo stran sicer prenesli vsebine prejšnje strani, v prihodnje pa bomo poskušali dodati še kaj novega, vključno s povezavami na nekatere druge klube s katerimi že oziroma bomo v prihodnje sodelovali.

Zato  vas prijazno vabimo vas k branju, listanju, srfanju, pa tudi k podajanju novih idej in predlogov. Dobrodošli na novi spletni strani ACH Volley!

Odnosi z javnostmi

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?