Novice

Ekspresno v Šoštanju

Dvorana ŠD Šoštanj, gledalcev 160, sodnika Perčič Dejan, Markelj Blaž.

Šoštanj Topolšica: Javornik 1, Robida 12, Port 1, Boženk 1, Planinc 6, Pavič (C) 5, Mejal 1, Šoštarič 3, Uršič 4, Koren 1, Plankelj in Menih (oba libero). Trener: Rade Dačović.

ACH Volley Ljubljana: Kovačič, Purić, Pavlović 10, Pleško, Brulec 3, Đirlić, Okroglič 7, Mantha 17, Vilimanović, Pokeršnik, Videčnik 8, Poluian 7. Trener: Andrej Urnaut; Pomočnik trenerja: Jurij Žavbi.

Odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana so tokrat gostovali v Šoštanju. Po dobri uri igre se je tekma zaključila s 3:0 za goste.

V prvem nizu so Ljubljančani silovito začeli, predvsem je v obrambi deloval element bloka. Tokrat domačini na začetku niso bili konkurenčni in v prvem nizu obstali na 15. točki. 

V drugem nizu je strateg  Šoštanjčanov premešal svojo začetno postavo in do 14. točke so bili boj na igrišču, nato pa so oranžni zmaji prikazali večjo zbranost v igri in nasprotnikom do konca niza prepustili le še 4 točke (25:18). 

Zgodba tretjega niza je bila podobna drugemu, le da so tokrat odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana skozi celoten niz imeli zadostno prednost, da zmaga ni bila vprašljiva. Gostje so zadnji niz dobili z rezultatom 25:15.


Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?