Novice

''Favoriti so res samo na papirju. Če ne igraš, ne dobiš.''

Uvodna srečanja Sportklub prve odbojkarske lige so pokazala, da bo letošnja sezona zelo zanimiva. Danes ob 17. uri zmaji gostujejo pri trenutno drugouvrščeni Panviti Pomgrad. Prenos bo na programu Sportklub 3.

''Slovensko prvenstvo se je za enkrat pokazalo, da bo precej izenačeno. Favoriti so res samo na papirju, kajti tisti, ki ne igra, ne dobi. Mi smo žal to že enkrat izkusili, za našo igro pa … Samozavest je hudič in je več kot potrebna za igranje odbojke. Upam, da jo čimprej srečamo,'' je po prvih štirih odigranih tekmah v sezoni stanje svoje ekipe komentiral trener Ljubljančanov Matija Pleško. Aktualni slovenski prvaki so pred tednom dni morali priznati premoč Kanalcem, medtem ko so v srednjeevropski ligi sto odstotni. S 3:1 so premagali neugodne Mariborčane, brez izgubljenega niza pa so dobili tekmo proti ekipi iz Graza, novincem v tem mednarodnem tekmovanju.

Oktober bo tako po do zdaj videnem precej razburljiv. Že danes bodo nove tri točke zmaji lovili v Murski Soboti in posledično tudi drugo mesto na lestvici. S trenutno vodilnimi Kamničani  se bodo najprej srečali v domači Hali Tivoli že 17. oktobra. Dokler bo situacija dovoljevala, bodo tribune za gledalce odprte, a potrebno je upoštevati preventivne ukrepe: imeti na tribuni pravilno nadeto masko, si razkužiti roke in ohranjati razdaljo.

Se vidimo na oktobrskih poslasticah!
#orangedragons


Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?