Novice

FORTIS CUP 2006

Turnirja, ki bo potekal že 18. sezono zapored, se bodo Autocommerceovci udeležili glede na povabilo organizatorja, domačega kluba Noliko Maaseik. Poleg omenjenih dveh ekip na turnirju sodelujeta še dunajski Hotvolleys in francoski Tours VB. Blejskim odbojkarjem bo turnir služil kot odlična priprava na nadaljevanje sezone, saj so prav vsa sodelujoča moštva udeleženke lige prvakov, v svojih državah pa sodijo med najkvalitetnejše in najbolj uspešne klube. V prvi polfinalni tekmi se bodo Slovenci pomerili z domačim Nolikom, drugi polfinale pa bo med Dunajčani in francoskim Toursom.

Vzporedno bo potekal tudi ženski turnir, na katerem bodo nastopile ekipe Tamera Lummen (BEL), Plantina Longa (NIZ), ASPTT Mulhouse (FRA) in Zeiler Köniz (SUI).

Ekipa slovenskih prvakov se bo na pot odpravila danes, v večernih urah pa jih še pred pričetkom turnirja čaka trening tekma z belgijskim prvoligašem VC Averbodejem , ki ga trenira slovenski trener Andrej Urnaut.

Po zaključenem turnirju bo trener Baltić igralcem preko novega leta namenil nekaj prostih dni, od 3. do 8. januarja pa ekipa, zaradi zasedenosti dvorane SGŠ Radovljica (kvalifikacije za EP kadetinj), odhaja na priprave v Umag. Naslednja uradna tekma Autocommercea bo na sporedu 10. januarja, ko se bodo v prvi tekmi 1/8 finala pokala Top Teams v radovljiški dvorani pomerili s turškim Ferenbahcejem.  Povratna tekma bo teden dni kasneje v Istambulu.

 

Fortis cup -termini tekem:                

 

Petek, 29.december

W1       14:00 ASPTT Mulhouse - Zeiler Köniz

M1        16:00 Tours VB - Aon Hotvolleys Vienna

W2       18:00 Tamera Lummen - Plantina Longa

M2        20:30 Noliko Maaseik - OK Autocommerce Bled

 

Sobota, 30.december

12:00    poraženec W1 - poraženec W2

13:30    poraženec M1 - poraženec M2

18:00    zmagovalec W1 - zmagovalec W2

20:30    zmagovalec M1 - zmagovalec M2

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?