Novice

Igralci ACH Volleya razveselili učence OŠ Sostro

Ljubljana, 21. 11. 2011 – Igralci odbojkarskega kluba ACH Volley skupaj s trenerjem Odbojkarske šole ACH Zmajček obiskali Osnovno šolo Sostro.

Odbojkarji odbojkarskega kluba ACH Volley so danes s svojim obiskom razveselili otroke v Osnovni šoli Sostro. Pridružil se jim je tudi trener ACH-jevega podmladka z Odbojkarske šole ACH Zmajček. Šolarji so z velikim zanimanjem prisluhnili odbojkarjem in trenerju ter z njimi odigrali pravi odbojkarski dvoboj.

Daniel Lewis, Alan Komel in Tomi Šmuc so šolarjem predstavili poklic odbojkarja ter podrobneje opisali svoje naloge in obveznosti tako na igrišču kakor izven njega. Otroke je predvsem zanimalo koliko časa na dan trenirajo in kaj počnejo v porstem času, koliko časa so že v klubu ACH Volley in kdaj so vedeli, da je prav odbojka tisti šport kateremu se želijo posvetiti.Odbojkarji so podrobneje predstavili tudi pravila igre in opremo, ki je potrebna za trening in tekme.


Precej poudarka pa so fantje tokrat namenili tudi pogovoru o športnem vedenju na igrišču in izven njega, saj so prav športniki tisti, ki otrokom lahko ponudijo zdrav model vzornika tako v športu kot vsakdanjem življenju. Fantje se svoje družbene odgovornosti, predvsem do otrok, zavedajo in skušajo po svojih najboljših močeh predajati naprej pozitiven odnos tako do športa kot soljudi.
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?