Novice

Imamo najboljše navijače!!

Ljubljana, 9. februarja 2012 – Skoraj tri tisoč gledalcev se je zbralo na večer slovenskega kulturnega praznika v mali dvorani športne hale Tivoli v Ljubljani in postalo sestavni del oranžne pravljice. Odbojkarji ACH Volleya so poneseni na krilih svojih zvestih, sijajnih navijačev, z rezultatom 3:0 v nizih gladko opravili z gostujočim moštvom Knack Roeselar iz Belgije in si tako zagotovili napredovanje v polfinale evropskega pokalnega tekmovanja. FOTOGALERIJA

Želimo si vrnitve v Tivoli. Želimo si na teh tribunah, v tej dvorani ponovno srečati naše zveste navijače, saj je Tivoli naš dom in mesto, na katerem smo že pred leti spisali našo prvo pravljico - so bi bili enotno odbojkarji ACH Volleya v dnevih pred napovedano povratno tekmo evropskega Pokala CEV, kamor so se priključili po neuzpešnem napredovanju v višji krog evropske lige prvakov v tej sezoni. In želja se jim je uresničila. Hala Tivoli res da sinoči ni bila polna do zadnjega kotička, a so sijajni navijači ustvarili tisto pravo atmosfero, ki je že od prve minute naprej pričarala pravi »zvok« in ponesla odbojkarje ACH Volleya k novi zmagi. Povratno tekmo so odigrali suvereno in borbeno ter blesteli v vseh elementih igre in vsi, prav vsi, so bili zaslužni za odličen rezultat.

»Začeli smo agresivno in takoj pokazali, da bomo v Tivoliju igrali drugače kot prejšnji teden, ko nam je
manjkalo predvsem konstantnosti. Tokrat pa smo – razen v zaključku tretjega niza – dobro držali sprejem, naredili več obramb kot prejšnji teden, zaradi česar je bilo tudi lažje igrati v napadu,« je po tekmi dejal kapetan ekipe Andrej Flajs. »Že uvodoma je bilo jasno, da si srčno želimo zmage. Začeli smo sproščeno, posrečilo se nam je nekaj norih akcij, vso tekmo smo odlično igrali v obrambi, zbranost nam tokrat ni padla. Dobro smo pritisnili s servisom, z neverjetno obrambo smonasprotnikom vzeli motivacijo. Ni jim preostalo drugega, kot da so poskusili z udarnim začetnim udarcem, a tudi serija njihovih treh, štirih zaporednih točk nas ni vrgla iz tira. Pravočasno smo se pobrali in pripeljali nize do konca,« je dodalo najbolj učinkovit igralec tekme z doseženimi 19 točkami, korektor Alen Šket. Zadovoljstva nad predstavo svojih varovancev pa po koncu tekme ni skrival niti prvi strateg ekipe, Igor Kolaković, ki je dejal, da so odbojkarji ACH Volleya igrali skupaj z izjemno publiko in so v tem odličnem, nekoliko bolj intimnem vzdušju, kot ga pričara sicer tudi čudovita stožiška lepotica, dejansko tudi prikazali svojo najboljšo igro v tej sezoni od začetka do konca srečanja. Tako kot Kolaković, so bili skoraj enotnega mnenja tudi vsi, ki so spremljali tekmo s tribun, bodisi kot strokovnjaki bodisi kot navijači ali predstavniki medijskih hiš – sinoči se je igralo tudi s srcem, pokazala pa se je velika uigranost domačega moštva, ki je končno dobilo priložnost, da v svoji domicilni dvorani pokaže, na kako visoki ravni je sposobno igrati.

Tako si je ACH Volley priboril polfinale evropskega pokala. Njegov naslednji nasprotnik bo ekipa  poljskega Rzeszowa, ki je v skrajšanem zlatem nizu premagalo turški Fenerbahče. Tekmi bosta v drugi polovici letošnjega marca.


Odnosi z javnostmi


Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?