Novice

V Innsbruck po potrditev forme

Seveda so odbojkarji Hypo Tirola zelo neugoden nasprotnik. V sezoni  2008/09 so tako nenadejano prevzeli srednjeevropsko lovoriko moštvu ACH Volleya, v lanski sezoni pa so kazali zelo močno željo in tudi namen, da našim igralcem preprečijo napredovanje v ligi prvakov, toda neuspešno. Zato tekme proti Innsbrucku postajajo že tradicionalno zanimive in napete, in brž ko ne bo tako tudi na vnovičnem srečanju v Innsburcku to soboto zvečer. Moštvo ACH Volleya pa  si lahko s sobotno zmago  v Innsbrucku že dokončno zagotovi tudi 1. mesto na srednjeevropski lestvici. Pa tudi ob morebitnem porazu obstaja le teoretična možnost, da ga zasede katera od preostalih ekip, saj je naša ekipa vseh dosedanjih 15 krogov odigrala brez poraza.  Kljub temu, da ima ekipa Tirola trenutno na seznamu poškodovane  kar tri igralce (med njimi tudi prvega podajalca Carlettija), so jih nadomestili odlični igralci, kar dokazujeta tudi  zadnji dve gladki zmagi proti Kaposvarju in Dobu.

V taboru ACH Volleya so igralci dobro pripravljeni na nadaljevanje tekem. Viroze so pozdravljene, problemi s poškodbo Vlada Petkovića se rešujejo, tako da ima ta hip težave s kolenom  le srednji bloker Adam Simac. Naši igralci se bodo na pot podali v soboto zgodaj dopoldne, takoj po končani tekmi pa se vračajo nazaj, da se odpočijejo in doma čim bolj pripravijo na vrhunec prihajajočega  spektakla v dvorani Stožice, kjer jih v sredo 2.02.2011 čaka dvakratni ruski prvak Zenit iz Kazana.

Rezultat tekme v Innsbrucku boste lahko spremljali tudi preko naše spletne strani. Ker pa je za soboto napovedano  prekrasno vreme, vas vabimo tudi  na navijaško ogrevanje v USI HALLE Innsbruck, kjer se bo tekma začela ob 19. uri.  Hkrati pa vas vabimo tudi v Stožice, 2. februarja, saj dejansko ne kaže zamuditi odbojkarskega spektakla, v katerem se bodo odbojkarji ACH Volleya postavili po robu ruskim zvezdnikom. Pomoč s stožiških tribun po več kot dobrodošla, saj bo boj napet in neizprosen! Za zveste navijače bomo še posebej poskrbeli!

Odnosi z javnostmi

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?