Novice

Iz Francije v Prekmurje

 

Ljubljana, 22. oktober 2011 – Po težkem in rezultatsko neuspešnem prvem krogu evropske lige prvakov so se odbojkarji ACH Volleya sredi noči iz petka na soboto vrnili domov, danes popoldan pa že odpravili naprej proti Murski Soboto, kjer jih čaka  njihova tretja tekma državnega prvenstva Slovenije. V športni dvorani OŠ I Murska Sobota se bodo nocoj ob 19. uri srečali z ekipo Panvita Galex.

Gre za moštvo, ki v zadnjih letih vedno posega po vrhu prvenstvene lestvice, in tudi letos ima zelo visoke cilje, tako v državnem prvenstvu kot v pokalu Slovenije. Dolgoletni sponzor jim zagotavlja tudi dokaj konkurenčno moštvo, ki se je poleg dvometraša  Milana  Mijalkovića v tej sezoni okrepilo še z enim tujcem, hrvaškim sprejemalcem  Ivanom  Kurtešom.  Ekipo sta zapustila libero  Hrastovec in sprejemalec Zupanc. Horvat, Žitnik, Flisar in Tot pa še vedno sestavljajo udarno jedro tega prekmurskega moštva. Ekipi so se letos pridružile tudi mlade moči. To so  podajalec Urban Drvarič, centralni bloker Blaž Grabar in sprejemalec Tin Vrabel. 

 

Po 3. krogih državnega prvenstva je Panvita Galex dosegla eno gladko zmago in en gladek poraz, v zadnjem srečanju v Kranju pa je tesno izgubila proti domačinom s 3:2. Na tem srečanju se je poškodoval tudi Tomaž Horvat, ki bo zaradi poškodbe dalj časa odsoten z igrišča.

Vsekakor moštvo ACH Volleya v  Murski Soboti ne čaka lahka naloga. Poleg nekaterih poškodb, ki že dalj časa pestijo našo ekipo, prihajajo v Prekmurje tudi z težo poraza v francoskem Toursu, za nameček pa tudi nobenega počitka in regeneracije si niso mogli privoščiti. Toda, to bo v bistvu prava preizkušnja njihove psihične stabilnosti, moči in želje pokazati, da so kljub naporom in težavam izjemno dobra in tudi stabilna ekipa. Po tekmi v Murski Soboti se jim namreč obeta še nadaljevanje lige prvakov in kar hitro bližajoča se tekma v ljubljanskih Stožicah, to sredo, 26. oktobra ob 20.30, ko v goste prihaja moštvo Budvanske Rivijere.

 

Vse navijače vabimo, da pridejo in podprejo svoje idole! Navijači ste resnično njihov nepogrešljivi sedmi igralec.

 

Odnosi z javnostmi

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?