Novice

Iz Myjave brez izgubljenega niza

Myjava, 1. 10. 2017

ACH Volley Ljubljana: Flajs (10), Đirlić, Babkov, Kovačič, Purič (3), Pavlović, Satler, Pleško, Brulec (7), Mihajlović (14), Pokeršnik (9), Videčnik (15).

Spartak Myjava: Holinga, Watzka, Jalovecky, Vasek, Valo, Zeman (2), Konc (1), Patuk, Tarabus (5), Petraš (11), Ihnát (13), Pokopec (5).

Na drugi tekmi v Myjavi na Slovaškem se je ekipa ACH Volleyja Ljubljana pomerila z domačini. V pokalu MEVZA tako ostajajo neporaženi, saj so ponovili včerajšnjo igro in Spartak Myjava odpravili s 3:0 (15, 18, 19).

V prvem nizu so od nasprotnikov prevladovali v vseh spektrih igre. Prva postava v zasedbi Kovačič, Purič, Pokeršnik, Brulec, Videčnik, Mihajlovič s kapetanom Flajsom na čelu so niz s 25:15 dobili brez težav v zgolj 20 minutah igre.

Tudi v drugem niso popustili in povedli s 4:0. Do prvega tehničnega odmora so imeli prednost že 6 točk, katero so zadržali do konca in niz zaključili s 25:18. Najbolj razpoložen je bil Matic Videčnik, za katerega domačini niso našli rešitve. Celotna ljubljanska ekipa je blestela tako v napadu kot v obrambi, saj napadalci Myjave niso uspeli zaključiti napadalnih udarcev mimo učinkovito postavljenih blokov oranžnih zmajev.

V zadnjem nizu je trener nasprotne ekipe Šalata Luboslav poizkušal obrniti potek igre s spremembami v postavi, s katero so odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana imeli malenkost več težav kot v prejšnjih dveh nizih. Spartak je držal stik do drugega tehničnega odmora, na katerega so lanski zmagovalci pokala MEVZA odšli s 3 točkami razlike. To so do konca niza le še povečali in zaključili tekmo s 25:19.

Naslednja preizkušnja sledi v soboto, 7. oktobra, ko bo na sporedu 1. krog državnega prvenstva proti OK Hoče v Hali Tivoli.

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?