Novice

Kar pet tekem v tednu dni!

Ljubljana, 28. oktobra - Po razburljivi  predstavi ekipe  ACH Volley minulo sredo, ko je v športni dvorani Stožice v 2. krogu Lige prvakov  tesno  premagala ekipo Budvanske Rivijere, ni časa za počitek. Morda kakšen dan za zbiranje vtisov, analiziranje igre in že so misli uprte v nadaljevanje državnega prvenstva in Pokala Slovenije.  Zaradi reprezentančnih aktivnosti bo ekipa ACH Volleya v novembru močno okrnjena, zato bo do konca tega meseca morala odigrati kar tri tekme zapored, skupaj s sredino evroligaško v Stožicah, pravzaprav kar štiri, že 3. novembra pa tudi peto v tednu dni!

V soboto 29. oktobra tako  gosti moštvo ACH Volley  v Tivoliju ekipo Go Volley iz Prvačine. Gre za 5. krog državnega prvenstva. V nedeljo, 30. oktobra pa prav tako v Tivoliju gosti ekipo  Astec Triglav iz Kranja. To bo hkrati prva tekma  ¼ finala Pokala Slovenije.  V ponedeljek, 31. oktobra se ekipa ACH Volley odpravlja na gostovanje k novomeški Krki, kjer bodo odigrali prestavljeno tekmo 2.  DP. V četrtek, 3. novembra pa so v Kranj, kjer jih čaka  povratna  tekma četrtfinala Pokala Slovenije proti Astec Triglavu.

Sobota, 29.10. 2011 ob 19. uri Tivoli: ACH Volley -  GO VOLLEY

Odbojkarji iz Prvačine, ki letos nastopajo pod imenom GO Volley, so v tej sezoni svoje vrste okrepili z dvema odličnima in izkušenima odbojkarjema. To sta napadalca in sprejemalca Jasmin Čuturić, nekdaj tudi odličen igralec ACH Volleya in 26 letni in 193 cm visok  Dejan Čabarkapa, sicer črnogorskih korenin. Z dvema zmagama in dvema porazoma v dosedanjih tekmah državnega prvenstva trenutno zasedajo 5. mesto na lestvici.

Nedelja, 30.10. 2011 ob 19. uri Tivoli: ACH Volley - ASTEC TRIGLAV

Prvo tekmo ¼ finala Pokala Slovenije bodo igralci ACH Volleya igrali v svojem Ti-Volleyu, povratna tekma bo v četrtek, 3.11. 2011 v ŠD Planja v Kranju. Ekipa Kranja, ki je v dosedanjem Pokalu Slovenije gladko premagovala nasprotnike, je tudi v DP do 5. kroga vknjižila le en poraz. Pa še ta na samem začetku lige presenetljivo proti ekipi Krke, pa čeprav z rezultatom 2:3. Kot rečeno, je ekipa Triglava našla svojo pravo formo in ostale tekme dokaj gladko dobila, ne glede na to, ali so jih odigrali doma ali v gosteh. Pravzaprav je zanimivo, da je do sedaj imela več težav na domačem igrišču (poraz proti Krki in tesna zmaga 3:2 proti Panviti Galex).  Vse namreč kaže,  da so v gosteh dodatno motivirani. Prav gotovo bo potrebno še posebno pozornost nameniti  izkušenim napadalcu Pokeršniku, sprejemalcu Ropu in tudi podajalecu Perhaju. Vsi trije omenjeni se lahko pohvalijo z dolgoletnim igranjem dvoranske odbojke, zelo uspešni pa so tudi v igranju odbojke na mivki.

Ponedeljek, 31.10. 2011 ob 20. uri Novo mesto: KRKA - ACH Volley:

Gostujoča ekipa Krke je v  dosedanjem državnem prvenstvu odigrala 3 tekme. Zmagala je na gostovanju v Kranju (tesno s 3:2), v naslednjih dveh gostovanjih pri Calcitu iz Kamnika in Salonitu iz Anhova pa je izgubila z rezultatom 1:3. Ekipa Krke je v tej sezoni  mešanica izkušenj in mladosti, kar pomeni, da je  nepopustljiva in nepredvidljiva. Glavni igralec ekipe je prav njihov organizator igre  mladi podajalec Jan Brulec (letos je postal tudi član  ACH Volleya  in je posojen nazaj v Krko). Z njim se zelo dobro ujameta  izkušeni Luka Brulec in Sebastijan Mikša. V ekipi pa sta še  reprezentant Turk in Bregar. V letošnji sezoni jih vodi  trener Jernej Rojc.

Ponedeljkova tekma proti ACH Volleyu je Krkina  prva tekma državnega prvenstva  v domači dvorani. Prav  zato, pa tudi zaradi dejstva, da je prazničen dan,  lahko pričakujemo bučno podporo domačih navijačev. Verjamemo, da bodo tudi naše odbojkarje spremljali njihovi najbolj zvesti navijači, saj jih je tudi na Dolenjskem zelo veliko.

Rezultat vseh  tekem, tako državnega prvenstva kot tudi Pokala Slovenije, boste lahko spremljali  tudi na naši spletni strani  http://old.ach-volley.si/statistika/LiveScore.htm   ali na strani odbojkarske zveze Slovenije  http://www.odbojka.si/2011_live! Seveda pa se nam lahko pridružite tudi v TIVOLLEYU v soboto in nedeljo ob 19. uri ali v ponedeljek  v športni dvorani Marof v Novem mestu.  

Vstopnice za Tivoli dobite na vseh prodajnih mestih Eventima, na njihovi spletni strani ali uro pred začetkom vsake tekme v kiosku na ploščadi pred malo dvorano Tivoli. Za imetnike letnih vstopnic je vstop prost.

Odnosi z javnostmi

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?