Novice

KDO SO ORANŽNI ZMAJI? 10. STIPE JURIĆ

Si eden izmed starejših igralcev v ekipi, a kljub temu »novinec« v taboru zmajev. Kako gledaš tvoj osebni prihod v najboljšo slovensko ekipo in kaj ti to pomeni? 

Vsekakor je to za mene velik osebni in športni dosežek, ki je rezultat trdega dela in borbenosti. Vsako stvar, ki jo počnem v svojem življenju, počnem stoodstotno in se ji tudi maksimalno posvečam, zato tudi želim priti do najvišje točke.

Lahko rečem, da mi je to pri odbojki uspelo, saj trenutno igram za najboljši klub v Sloveniji in sem "oranžni zmaj".

Si edini igralec v ekipi, ki ima tudi redno službo. Kako ti uspe usklajevati službo s klubskimi obveznostmi?

Ker imam dober kolektiv in prilagodljivo službo, lahko usklajujem redno službo z vsakdanjimi treningi. Sicer moram priznati, da je bilo v začetku kar naporno , ampak zdaj ko sem že navajen, ni večjih problemov.

Veljaš za največjega »pozitivca« v letošnji ekipi, kakšno je tvoje mnenje o ekipnem duhu v ekipi in kako to vpliva na same uspehe ekipe, po tvojem mnenju?

V vsakem ekipnem športu je zelo pomemben ekipni duh znotraj ekipe. Že en posameznik lahko pokvari razpoloženje v ekipi s svojim obnašanjem.

Po naravi sem pozitivna oseba, zato želim prenesti to "pozitivo" tudi na soigralce. Vendar se mi zdi, da smo v naši ekipi vsi "pozitivci" zato je ekipni duh znotraj naše ekipe zelo dober. Dobri prijatelji smo tudi izven igrišča.

Zato tudi verjamem, da bo sedaj, ko prihajajo najpomembnejše tekme v sezoni, prišel do izraza naš pozitivni ekipni duh in bomo dosegli vse zastavljene cilje.

Imaš željo nadaljevati v odbojki in se posvetiti samo igranju, ali boš še naprej uspešno usklajeval oboje?

Vsekakor sem že malo "prestar", da bi se v prihodnje posvetil samo odbojki, ker moram priznati, da sem svojo odbojkarsko kariero pričel dokaj pozno. 

Odbojka bo za vedno del mojega življenja, na kakšen način, pa bomo še videli.

 

Slišimo, da si pravi lomilec ženskih src. Je kateri že uspelo osvojiti tvoje srce?

Hahaha, hmmmm, še vedno čakam na svojo Afrodito :)

  

Kako preživljaš svoj prosti čas?

Sicer ga zadnje čase res nimam prav veliko, zato ga trenutno izkoristim za druženje z prijatelji in družino. Rad pa se tudi sprostim v kakšnem wellnesu in savni.

 

Se zanimaš še za kateri drugi šport poleg odbojke?

V mlajših letih sem treniral tudi košarko, tenis in atletiko, zato poleti rad odigram tudi kakšen dober tenis, košarko rad pa tudi tečem.

  

(GLASBA) BALKAN ALI KOMERCIALA?

Severina :)

BUREK ALI PICA? 

Burek

(ŽIVLJENJE) SLOVENIJA ALI TUJINA?

Trenutno vsekakor Slovenija.

(PROSTI ČAS) VIDEO IGRICE ALI FILMI?

Filmi.

SPIDERMAN ALI BATMAN?

Batman

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?