Novice

Kljub moštveni okrnjenosti, je cilj predvsem zmaga

Ljubljana, 01. december 2011 – Drevi bo v športni dvorani Planina s pričetkom ob 19.30 vnovično srečanje moštev ACH Volley in Astec Triglav, tokrat prvič v okviru 8. kola državnega prvenstva.  In vendarle gre za srečanje že »starih znancev«, saj sta se ekipi ne tako dolgo tega pomerili v četrtfinalu finalu Pokala Slovenije. Obe tekmi so takrat prepričljivo dobili igralci ACH Volleya z rezultatom 3:0 v nizih. Pred drevišnjim srečanjem pa je nekaj neznank vendarle v zraku.

»Da se ne razumemo napak: ne iščemo nobenega morebitnega vnaprejšnjega alibija ali izgovora, odpustka, če nocoj ne bomo blesteli, ker je cilj povsem jasen, saj  v kakršni koli sestavi  naše moštvo stremi zgolj in predvsem k zmagi! Dejstvo pa je, da smo močno okrnjeni, saj sta izven pogona Kamnik in Šket, na reprezentančnih akcijah sta še vedno Rašič in Kovačević, z glavnim trenerjem Igorjem Kolakovićem sodelujeva na daljavo in z veliko časovno razliko, ekipa pa se je na sploh šele zbrala po enomesečnem premoru,« pravi pomočnik trenerja ACH Volleya, Dragan Kobiljski. Da se ekipa mora na novo uigrati je dejstvo, in tudi Klemen Čebulj se mora nazaj privaditi na vlogo korektorja, saj je igral v reprezentanci na mestu sprejemalca. Preostali reprezentanti, člani ACH Volleya pa prav dolgega časa za regeneracijo po izjemno zahtevni in dolgi kvalifikacijski reprezentančni seriji konec minulega tedna, sploh niso imeli. In to so realna dejstva, ki jih mora upoštevati Dragan Kobiljski, ko bo nocoj sestavil ekipo na parketu kranjske Planine, in jo poslal v boj za nove točke državnega prvenstva. Zares kompletni pa bodo šele prihodnji teden, ko bo srbski trojec Kolaković-Rašić-Kovačević pripotoval iz daljne Japonske, po ubijalskem tempu enajstih odigranih tekmah v samo 15 dneh.

Glede na dejstvo, da so odbojkarji Astec Triglava v svoji športni dvorani vedno dobro podprti s svojimi navijači, vabimo tudi navijače oranžnih, da s svojo navzočnostjo pomagajo oranžnim do nove zmage.

Vidimo se torej v Kranju, 1. decembra 2011 ob 19.30 v ŠD Planina! Za tiste, ki jim čas ne bo dovoljeval spremljanja tekme v živo, pa bo rezultat možno spremljati na naši spletni strani!

In še novička o žrebu Pokala Slovenije. V prostorih OZS so v ponedeljek, 28. novembra 2011  ob 12. uri izvedli žreb polfinalnih parov letošnjega tekmovanja za Pokal Slovenije.

Ob prisotnosti predstavnikov OK Salonit Anhovo, Calcit Volleyball, Aliansa in UKO Kropa je generalni sekretar Gregor Humerca izvlekel lističe, ki so določili polfinalne pare v moški konkurenci. Žreb je tako določil, da se bosta v polfinalu pomerila Calcit Volleybal  in UKO Kropa ter Salonit Anhovo  in ACH Volley. Finalni turnir bo od 3.1.2012 do 5.1.2012, organizator finala pa bo znan po odprtju ponudb, 8. decembra letos.

 

Odnosi z javnostmi

 

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?