Novice

Krka - ACH Volley 0:3

Novo mesto, 1. novembra - Na večer Dneva reformacije, 31. oktobra so odbojkarji ACH Volleya u nabito polni dvorani Marof v Novem mestu premagali gostitelje srečanja, ekipo Krke z rezultatom 0:3 v nizih ( -16,-16,-10).

Glavni trener gosotov Igor Kolaković je še enkrat potrdil, da ni pretiraval z izjavo s konca minulega tedna, da njegovim varovancem naporen teden in igranje tekem večer za večerom, kot se je to ravno kar zgodilo, ne bo načelo moči, saj so energijo dobro razporedili. Trener je seveda zadovoljen predvsem z dolgo klopjo na kateri ni zgolj Matveža Kamnika. Vsi ostali igralci pa so  predvsem dobro razpoloženi ter s pridom vračajo trenerju izkazano zaupanje.

V zaostali tekmi 2. kroga državnega prvenstva so v začetni postavi ACH Volleya nastopili Flajs, Komel, Ropret, Rašić, Simac, Fabjan in Čebulj na mestu korektorja.V nadaljevanju srečanja pa je Flajsa menjaval mladi Klobučar, ki se je v zadnjih treh tekmah dejansko izkazal z odlično igro. Gosti so pokazali zelo dobro igro in bili boljši v vseh elementih ter gostiteljem niso dovolili, razen nekoliko v tretjem nizu, da bi sploh povedli. Tako so jim v prvem in drugem nizu dovolili vknjižiti po 16 točk, v tretjem samo 10. Navkljub takšni razliki v doseženih točkah, pa je mlada izbrana vrsta Krke pokazala, da ima kar nekaj zelo obetavnih mladih igralcev, kar pomeni, da se za prihodnost slovenske odbojke ni bati.

Med gosti je bil sinoči najbolj učinkovit  Klemen Čebulj z 19 točkami, med gostitelji pa Luka Brulec s skupno šestimi.

Odbojkarji ACH Volleya bodo znova na parketu v četrtek, 3. novembra zvečer, ko gostujejo v Kranju v povratni tekmi četrtfinala Pokala Slovenije. Gostitelji so člani moštva Astec Volley, ki se bodo poskušali pred domačo publiko oddolžiti za poraz iz prvega srečanja v Tivoliju, ko so dvoboj izgubili z rezultatom 3:0 v nizih.

Odnosi z javnostmi

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?