Novice

Legenda je nazaj!

Poleti je padla odločitev, da se želi posvetiti študiju. Decembra smo se mu na tekmi Ligi prvakov v Tivoliju zahvalili za neverjetnih 16 sezon v oranžnem dresu, več kot pol od tega jih je preživel v vlogi vzornega kapetana. Sedaj je uradno. Andrej Flajs je nazaj med profesionalnimi odbojkarji v oranžnem gnezdu!

V tem času je 36-letni Sevničan intenzivno opravljal študijske obveznosti na Fakulteti za šport, preizkusil pa se je tudi v vlogi pomočnika selektorke slovenske ženske kadetske reprezentance do 16 let Žive Cof. Mlada dekleta so januarja osvojila naslov srednjeevropskih prvakinj in se uvrstila na evropsko prvenstvo, ki ga bosta letos poleti gostili Hrvaška in Italija. Z budnim očesom jih bo tam kot član strokovnega vodstva spremljala tudi ikona slovenskih serijskih prvakov, avgusta pa bo napočil čas, da se v Tivoliju po krajšem oddihu znova pridruži treningom slovenskih prvakov in pripravam na prihodnjo evropsko obarvano sezono.

Andrej Flajs: ''Veseli me, da se po letu premora vračam v vrsto oranžnih zmajev. Brez odbojke nisem zdržal niti 9 mesecev. Poleti me čakajo še študentske in trenerske obveznosti, hkrati pa se moram predvsem dobro pripraviti na novo tekmovalno sezono.''


Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?