Novice

Liga prvakov je pred vrati – odštevamo!

 

Projekt Stožice je namreč tudi na področju organizacije tekem, ki za nas imperativno ostajajo predvsem spektakel v vseh ozirih, prinesel nove izzive. Rezultat bo atraktiven in pester spremljevalni program, ki bo že sam po sebi vreden ogleda. Ker so vstopnice  za to prvo tekmo že zdavnaj razgrabljene in pričakujemo dejansko 12.500 obiskovalcev, bomo vrata odprli že ob 18. uri. V dveh urah, kolikor nam bo še preostalo do začetka, pa želimo vsem v dvorani pričarati prijetno vzdušje, da bo prihod in morebitna prometna gneča že takoj padla v pozabo. Urban Simčič, naš zvesti moderator in promotor številnih odličnih zamisli, je že zdavnaj zavihal rokava in se lotil programskega dela. Zato nam obljublja obilo dobre glasbe, kar nekaj animatorjev, ki si bodo nadeli »barve« moštvenih sponzorjev, nagradne igre, glasbene in plesne nastope. Seveda računamo na podporo s tribun, zato ne bomo pozabili niti na navijaško ogrevanje, saj je navsezadnje potrebno malce ponoviti in dodatno utrditi navijaško koreografijo in gesla spodbujanja. Nedvomno bomo vzdušje stopnjevali, tako, da bomo pričetek obračuna med ACH Volleyem in Budvansko Rivijero dočakali  pripravljeni in – tako kot naša ekipa – primerno ogreti.

 

Veliko nas z nestrpnostjo pričakuje začetek tega evroligaškega, stožiškega obračuna: organizatorji, ki pilimo še zadnje podrobnosti zato, da tekma nemoteno steče v skladi z vsemi mednarodnimi predpisi, ki jih narekuje sicer izjemno natančna in stroga Evropska odbojkarska zveza. Nestrpni so tudi nastopajoči, enako kot tudi otroci odbojkarske šole ACH Junior, ki bodo svoje idole popeljali na igrišče, kot to velevajo običaji velikih tekmovanj. Nestrpni so tudi navijači, ki jim nekateri naši sponzorji pripravljajo prijetna presenečenja.

 

Skratka, do srede odštevamo in to z razlogom! A najbolj pomembno bo pri tem, da bomo skupaj z moštvom ACH Volleya pripravili izjemno vzdušje in uživali v odlični tekmi v kateri vsi , prav vsi pričakujemo, da bodo naši varovanci in idoli pustili srce na igrišču.

 

Zato ne pozabite: sreda, 24. november 2010, športna dvorana Stožice, Ljubljana, evropska liga prvakov in prvi obračun – ACH Volley : Budvanska Rivijera! Naj šport zmaguje!

 

 

Dobrodošli!

 

Odnosi z javnostmi

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?