Novice

MEVZA: Pester konec tedna

Ta konec tedna bo v Hali Tivoli na sporedu še zadnji MEVZA turnir te sezone. Gostitelji ACH Volley Ljubljana se bodo že jutri, 24. februarja, ob 18. uri pomerili s kranjskim Triglavom, v ponedeljek, 26. februarja, pa še s slovaškimi Košicami. Že čez dva tedna bodo oranžni zmaji v Avstriji branili naslov prvaka srednje evropskega tekmovanja, na katerega so se zanesljivo uvrstili.

Jutrišnja tekma s Triglavom Kranj bo vsekakor zanimiva, saj bo končni rezultat prinesel dvojne točke. Obračun se bo namreč štel tudi za razvrstitev v državnem prvenstvu, v katerem bi Kranjčanom za zagotovljeno uvrstitev v modro skupino prav prišla vsaka točka. Za dosego želenega cilja bodo morali prikazati svojo najboljšo igro proti aktualnim slovenskim pokalnim prvakom, ki so v letošnji sezoni v domačem prvenstvu oddali vsega 2 niza. Prav tako bomo na jutrišnji tekmi nekoga izmed obiskovalcev razveselili z dvema vstopnicama za ogled četrtfinalne tekme Pokala CEV proti vrhunskemu Belgorodu. 

V nedeljo, 25. februarja, bo v Hali Tivoli kljub temu, da bodo oranžni zmaji počivali, vseeno pestro. Med seboj se bosta ob 18. uri udarila Triglav Kranj in Košice. Pričakujemo lahko tesen boj, saj je v srednje evropskem tekmovanju Kranj le mesto višje od slovaške ekipe. Za zaključek turnirja pa bodo Ljubljančani v ponedeljek, 26. februarja, ob 8. uri zaigrali še proti Slovakom.

Spored turnirja:

sobota, 24. februarja 2018, ob 18. uri ACH Volley Ljubljana vs. Kranj
nedelja, 25. februarja 2018, ob 18. uri Kranj vs. Košice
ponedeljek, 26. februarja 2018, ob 18. uri ACH Volley Ljubljana vs. Košice


Vljudno vabljeni v Tivoli, vstop je PROST!

FOTO: Matic Eržen
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?