Novice

Mihajlović nova okrepitev v Tivoliju

Matej Mihajlović je naslednje novo ime med oranžnimi zmaji. Visokorasli korektor se po treh sezonah na tujem vrača v Slovenijo.

Mihajlović je profesionalno kariero pričel v Mariboru, nato se je za eno sezono preselil v Kamnik, kjer je bil s Calcitom v sezoni 2011/2012 tudi državni podprvak. Sledila je vrnitev v Maribor, v sezoni 2014/2015 pa se je odločil, da je čas za odhod v tujino. Podpisal je enoletno pogodbo s češkim prvoligašem Karlovarskim, s katerim je osvojil tretje mesto v državnem prvenstvu, zatem se je preselil na Ciper. V zadnji sezoni pa je v dresu Strasbourga tekmoval v drugi francoski ligi.

Slovenski odbojkar, ki ima tudi nekaj reprezentančnih izkušenj, je ob podpisu enoletne pogodbe povedal: »Pri vrnitvi v Slovenijo so bila ključna tekmovanja v katerih nastopa ACH Volley. Predvsem gre za evropska tekmovanja: pokal MEVZA in kvalifikacije za ligo prvakov. V sezoni, ki je pred nami, pričakujem predvsem osvojitev naslova državnih prvakov in dobre uvrstitve v vseh preostalih tekmovanjih.«

Matej, dobrodošel med oranžnimi zmaji!


Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?