Novice

Modra skupina v 4. krog in v Prekmurje

Ljubljana, 17. februarja 2012 - Tudi v prihodnjih dneh čaka ljubljanske oranžne zmaje naporni ritem tekmovanja. Po dveh gladkih zmagah proti dunajski ekipi hotVolleysa  in preboju v polfinale MEVZE, čaka odbojkarje ACH Volleya nadaljevanje državnega prvenstva. Tako se to soboto, 18. februarja  podajajo v goste v Mursko Soboto, kjer jih čaka trenutno zadnje uvrščena ekipa modre skupine, ekipa Panvita Galex.

Da gredo oranžni zmaji v Mursko Soboto po novo zmago, je pravzaprav - glede na  zadnje rezultate Panvite  Galex - že skoraj samoumevno. Vse tri tekme v modri skupini so Pomurci namreč doslej izgubili. Kakšna so njihova pričakovanja pred prihajajočo tekmo proti aktualnim državnim prvakom, pa so zapisali na svoji spletni strani, kjer pravijo: »Za odbojkarje Panvite Galexa je to verjetno najlažja tekma sezone, saj zmage realno ni mogoče pričakovati, motivacije za obračun proti najboljši slovenski ekipi pa prav tako ne manjka. Zagotovo bodo naši odbojkarji dali vse od sebe. Še zanimiv podatek – odbojkarji ACH Volleyja so na obeh dosedanjih gostovanjih v modri skupini oddali po en niz. Bo tudi Panviti Galex uspelo odvzeti niz slovenskim prvakom?«.

Vsekakor izkušene odbojkarje iz Murske Sobote ni za podcenjevati. Tudi zato ne, ker je motiv, da jim stoji na nasprotni strani mreže aktualni državni prvak in ekipa, ki je uveljavljena v Evropi, že dovolj velik, da igrajo celo nad svojimi trenutnimi zmožnostmi. A tudi obratno ni nič drugače, saj je vloga branilca naslova prav tako izziv sam po sebi. Skupaj pa je najboljši obet za to, da bomo v Murski Soboti znova priče zanimivi in vsekakor »vroči« tekmi. Navijačev vedno napadalnih odbojkarjev Panvite Galexa zagotovo ne bo manjkalo. Zato vabimo tudi navijače oranžnih zmajev, da to soboto, 18.02. 2012 ob 19. uri pridejo v športno dvorano OŠ I. Murska Sobota ter da s svojim glasnim navijanjem pomagajo odbojkarjem ACH Volleya do nove  zmage v  državnem prvenstvu.

Odnosi z javnostmi

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?