Novice

Na pot jih je pospremila - zima

Ljubljana, 31. januarja 2012 - Moštvo ACH Volleya se je danes dopoldan dobro razpoloženo odpravilo proti Belgiji. Pot jih pelje iz Tivolija na letališče Jožeta Pučnika in naprej, najprej proti Münchnu, od tam proti Bruslju in z avtobusom do Röeselarja. Zvečer jih čaka prvi trening in jutri prvo srečanje v Pokalu CEV, ko jim bo na nasprotni strani mreže stal gostitelj srečanja, ekipa Knack Roeselare.

"Žreb nam je namenil kakovostnega tekmeca v nadaljevanju naše letošnje evropske poti. Gre za večkratne belgijske prvake, ki že nekaj let nastopajo tudi v evropskih tekmovanjih. Vemo, da so se sredi te sezone že odpovedali svojemu prvemu podajalcu Freriksu, okrepili pa so se z Američanom Ammermanom, ki je bil tudi član našega moštva na začetku prejšnje sezone," nam je pred odhodom na pot dejal kapetan ekipe Andrej Flajs.  Glede ostalih igralcev Roeselarja in načina njihove igre, so doslej prejeli zgolj ključne informacije, jutri dopoldan, kot je že običajno, pa jih čaka še podrobna video analiza nasprotnika in dogovor glede igralne taktike. Sicer je zdravstveno stanje v moštvu ACH Volleya dobro. "Prejšnji teden sem zaradi rahle poškodbe hrbta nekoliko počival in opravljal ustrezne terapije, tako, da upam, da bom do jutri že povsem pripravljen pomagati ekipi," dodaja Flajs. "Bolečine v gležnju so izginile, in jutri bom zagotovo lahko igral," je dejal tudi korektor Alen Šket, ki si je minulo soboto na tekmi proti Calcitu v Kamniku nekoliko poškodoval levi skočni sklep. Doma je tako ostal zgolj Matevž Kamnik, ekipo pa je na pot pospremila - zima. Kljub mrazu in napovedim, da bodo temperature do konca tedna zgolj še padale, pa je razpoloženje v ekipi precej ogreto, saj so oranžni zmaji odšli na pot trdno odločeni prikazati svojo najboljšo igro.

Potek tekme v belgijskem mestu Roeselare boste lahko spremljali preko internetne strani ACH Volley. Za ažurnost statistike in sprotne rezultate pa bo kot vedno poskrbel nepogrešljivi statistik ekipe Mitja Torkar. Navijamo za oranžne zmaje! In se že veselimo povratnega srečanja v Tivoliju, 8. februarja ob 18. uri zvečer. Ne pozabite in ne zamudite!

Odnosi z javnostmiNaša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?