Novice

Najboljši mladi likovni ustvarjalci 2012

Ljubljana, 29. marca 2012 – Odbojkarji ACH Volleya so uspešno, čeprav tudi rahlo »dramatično«  začeli zaključno serijo srečanj državnega prvenstva v odbojki za moške. V prvi tekmi velikega finala so v sredo zvečer premagali odbojkarje Calcita iz Kamnika z rezultatom 3:1 v nizih.  Domača tekma v Tivoliju, prva od petih, ki so razpisane, saj se igra na tri dobljene, pa smo v klubu ACH Volley izrabili  tudi za prva priznanja in nagrade. Prihodnji teden, 5. aprila, jih bo namreč sledilo še nekaj.

 

Najboljši mladi likovni ustvarjalci 2012

 

Ob zaključku sezone vedno izrabimo priložnost predvsem, da nagradimo mlade likovne ustvarjalce, ki se že tradicionalno udeležujejo naših vsakoletnih likovnih natečajev za najboljše risbe na temo odbojke.  Letošnje število prispelih risb nas je izjemno prijetno presenetilo, saj se je povabilu odzvalo 14 osnovnih šol s področja Ljubljane, Gorenjske in Koroške, iz katerih je prispelo skupno 67 risb mladih ustvarjalcev. Strokovna žirija, ki ji je predsedoval priznani slovenski oblikovalec Radovan Arnold, ni imela lahkega dela, zato se je tudi odločila, da podeli kar tri prve nagrade za tri različne starostne kategorije in po eno drugo ter tretjo nagrado. Zmagovalce smo razglasili na sinočnji tekmi  državnega prvenstva v Tivoliju, mladim avtorjem pa je čestital podpredsednik UO ACH Volley, mag. Aleš Jerala. Nagrada za vsa tri prva mesta  je že tradicionalni izlet v Gardaland ter sezonska vstopnica za vse tekme ACH Volleya v sezoni 2012/2013 v Tivoliju in Stožicah. Izlet v Gardaland podarja  turistična agencija Taurus  Boštjana Gerdeja.  Zmagovalci letošnjega natečaja pa so:

 

1. mesto:

 

 • Veronika Marušič, 7. B, osnovna šola Vrhovci, Ljubljana, mentorica, Marjeta Tanko
 • Amadeja Završnik, 6. A , OŠ Matije Valjavca Preddvor, Zg. Jezersko, mentorica, Milena Tevželj  
 • Asja Grgičević, 3. A, OŠ Prule, Ljubljana, mentorica, Danica Zupančič Pavlič

2. mesto:

 

 • Bor Jamnik, 8.c., OŠ Vižmarje – Brod, mentorica, Jasna Babič

3. mesto:

 

 • Luka Jaklič, 6. A, OŠ Vrhovci, Ljubljana,  mentorica Marjeta Tanko.  


           

Vse risbe, ki so prispele na naš likovni natečaj si lahko ogledate TUKAJ. Vsem mladim ustvarjalcem in njihovim mentorjem pa iskreno čestitamo in se veselimo sodelovanja tudi v prihodnji sezoni!

 

Priznanja najbolj zaslužnim posameznikom v sezoni 2011/2012

Selitev kluba v Ljubljano je v iztekajoči se sezoni pomenila ogromen tudi organizacijski zalogaj, ki ne bi bil možen, če v ozadju ne bi bilo toliko posameznikov, običajno skritih očem javnosti, ki so našli čas in voljo ter se odzvali povabilu in priskočili na pomoč na različnih organizacijskih področjih. Zato smo se odločili, da se jim tudi javno zahvalimo in jim podelimo posebna priznanja, kar smo na sredini prvi tekmi velikega finala v Tivoliju to tudi storili. S tem seznam ljudi dobre volje, ki pomagajo klubu tako in drugače, kajpada ni zaključen. Toda, radi bi vpeljali nek nov pristop in vsako leto nekaj posameznikov tudi prav posebej izpostavili, saj ocenjujemo, da na to, da nekomu izkažeš javno zahvalo in priznanje pač ni treba čakati ravno na okrogle obletnice kluba. Pa tudi, naj bodo naša javna priznanja lepa vzpodbuda še za vse ostale, ki znajo in hočejo z nami nesebično deliti svoj predvsem prosti čas, da bo klub še boljši in še uspešnejši.  Letošnji prejemniki Priznanj za sezono 2011/2012 so naslednji:

 • Andrej Paternost
 • Darja Lavrič,
 • Tina Turkl
 • Urška Šimenc
 • Uroš Stanič
 • Petra Grahovac
 • Mitja Kavčič
 • Gregor Kumer
 • Metka Kejžar Pevec
 • Katarina Tomšič
 • Urban Simčič

        
          

Priznanje smo podelili tudi Družbi za varovanje R-Unigard, saj njihovi sodelavci dejansko opravijo mnogo več kot  zgolj naloge varovanja, tako, da so že postali tudi del našega izvedbenega tima. Vsem skupaj še enkrat iskrena hvala! Prihodnji teden pa bomo na tretji tekmi velikega finala, ki bo v četrtek, 5. aprila, razglasili tudi dve najboljši mlajši selekciji iz vrst odbojkarske šole ACH Zmajček in ACH Junior v sezoni 2011/2012. Četrtek bo tudi dan za veliki žreb srečnih dobitnikov trimesečne brezplačne uporabe vozila Fiat Punto Evo našega korektorja Alena Šketa in skuterja Aprilia. Nagrade podeljuje uradni prevoznik ekipe ACH Volley, družba Avto Triglav.

Odnosi z javnostmi

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?