Novice

NEHVALEŽNO 4. MESTO NA BELGIJSKEM TURNIRJU ZA ACH VOLLEY

Zadnji dan belgijskega turnirja Flanders Volley Gala so potekale še zaključne tekme za 1. in 3. mesto. Slovenski državni prvaki so se danes pomerili z nizozemsko ekipo Oranje Volley Ball, ki so jo prvi dan turnirja premagali 2:1, danes pa izgubili z rezultatom 0:3.

 

Na današnji tekmi ACH Volleyja proti Oranje Volley Ball se je pokazala že velika utrujenost naših odbojkarjev, hkrati pa je nizozemska ekipa, v kateri igra večina nizozemskih reprezentantov, odigrala res odlično in prikazala eno svojih najboljših tekem. Odbojkarji ACH Volleyja so sicer prikazali borbeno igro, vendar zaradi preutrujenosti, saj je na turnirju sodelovalo samo devet igralcev, niso imeli več moči, da bi še enkrat premagali odlično nizozemsko ekipo Oranje.

 

Odbojkarji ACH Volleyja so tako na prijateljskem turnirju Flanders Volley Gala v Belgiji dosegli skupno četrto mesto ter na celotnem turnirju prikazali izredno požrtvovalno in borbeno igro.

 

Odbojkarji ACH Volleyja bodo naslednjo tekmo odigrali v interligi proti Varažinu, ki bo 4. januarja v Varaždinu. Naslednja tekma v radovljiški dvorani bo 12. januarja proti tirolskim nasprotnikom Hypo Tirol.

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?