Novice

Nocoj v Radovljici proti Salonitu ob 20. uri

Odbojkarji Salonita Anhovo iz Kanala so trenutno na 4. mestu interligaške lestvice, kjer pa se bodo zelo težko obdržali, saj je tekma proti ACH Volleyu njihova zadnja tekma v  MEVZI. Po vsej verjetnosti jih bo na 4. mestu zamenjala mlada ekipa iz Kaštela, ki zaostaja za Salonitom le točko, a mora  odigrati še štiri tekme omenjenega  tekmovanja.

Igralci ACH Volleya  so se z ekipo Salonita iz Kanala v tej sezoni prvič srečali konec lanskega novembra  in tekmo gladko zmagali z rezultatom 3:0 v nizih (22,17,20). Konec decembra je zaradi poraza Salonita v polfinalu Pokala Slovenije odstopil dotedanji trener Davor Šuker. Zamenjal ga je bivši odlični  igralec in trener Andrej Urnaut.  Kot igralec je odigral kar 200 mednarodnih tekem z jugoslovansko državno reprezentanco in  70 tekem za slovensko reprezentanco. Kot trener se je uveljavil v Belgiji, kjer je vodil ekipi Lennika in Averbode. Nekaj časa je vodil tudi hrvaško državno reprezentanco. Vsekakor  ekipa pod taktirko novega trenerja igra zelo dobro. Od šestih  tekem, ki jih je odigrala v interligi pod njegovim vodstvom  je bila poražena le  dvakrat, pa še to proti drugo in tretje uvrščenima ekipama  MEVZE, Posojilnici Dob in Hypo Tirol.

Odbojkarski klub Salonit Anhovo nedvomno sodi med najuspešnejše športne kolektive v Sloveniji. Ima številne naslove državnih in pokalnih prvakov v odbojki v samostojni Sloveniji. Za seboj ima izjemne uspehe v evropskih tekmovanjih in je slovenski odbojki v 60-ih letih delovanja dal številne reprezentante v vseh tekmovalnih kategorijah. Klub je  konstantno prisoten  v vrhu slovenske odbojke in ima veliko željo in cilj ponovno postati  najboljši klub v Sloveniji. Že sedem let pa je na tem vrhu  moštvo ACH Volleya, ki se tudi za nocojšnje srečanje pripravlja nadvse resno in z dolžnim spoštovanjem do nasprotnika. Vsaka tekma je namreč nova zgodba in v vsaki zgodbi je vedno potrebno misliti le na njen končni razplet, to je zmaga. Zato bo vnovič vroče, napeto in nadvse zanimivo.

Dobrodošli ponovno v Radovljici!

Odnosi z javnostmi

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?