Novice

Nocoj stara znanca za naslov srednjeevropskega prvaka

Humenne,10. marca 2012 - Za naslov novega prvaka srednjeevrospke lige se bosta nocoj pomerili moštvi ACH Volley in Hypo Tiorol iz Innsbrucka. Tekma bo ob 19. uri, neposreden prenos pa bo mogoče spremljati preko internetne televizije oz. povezave: http://live.HUSTE.tv . Sicer je siničnje srečanje drugega polfinalnega para med Innsbruckom in Humenne v prvi polovici srečanja že dišalo po velikem presenečenju, saj so favorizirani gosti iz Avstrije presenetljivo slabo igrali pred razigranimi domačini zaključnega turnirja MEVZE, ekipo Humenne. Slednji so tako prepričljivo vknjižili prva dva niza sebi v prid, v preostalih treh pa so zaostajali in na koncu tekmo tudi izgubili z rezultatom 3:2 v nizih v korist Hypo Tirola. Tako se bosta danes popoldan najprej pomerili Mladost in Humenne za tretje mesto (Mladost se bo za to mesto potegovala že drugo sezono zapored, Humenne pa prvič), zvečer, s pričetkom ob 19. uri pa še ACH Volley in Hypo Tirol za naslov prvaka srednjeevropske lige.

ACH Volley in Hypo Tirol sta že stara znanca, hkrati tudi oba udeleženca evropske lige prvakov. Nocojšnja tekma bo zato potekala na "visokih obratih". Razpoloženje med oranžnimi zmaji je dobro, ekipa nedvomno diha kot en mož. Zato, bodimo z njima in navijajmo za ACH Volley!

Sicer, ko  smo že pri MEVZI, omenimo, da so se v začetku tega tedna v Schwechatu blizu Dunaja sestali predstavniki klubov srednjeevropske lige in se dogovorili, kako nadaljevati s tem tekmovanjem v prihodnji sezoni. Pred vodstvo tekmovanja je namreč že nekaj časa nedvomna zahteva, da dvigne kakovost tega tekmovanja in poveča število tekmovalnih ekip. Ta zaveza je bila tudi sprejeta, za prihodnjo sezono pa velja napoved, da bo znova tekmovalo 10 ekip iz Avstrije, Slovenije, Hrvaške, Češke, Madžarske in Slovaške. 

Odnosi z javnostmi 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?