Novice

Nocoj v gosteh proti Go Volleyu

Ljubljana, 23. december 2011 -  Odbojkarji ACH Volleya z nocojšnjo tekmo proti ekipi Go Volley v Novi Gorici nadaljujejo s serijo tekem v okviru državnega prvenstva, ki jih še čakajo do konca letošnjega leta. Nocojšnja tekma sodi v 14. krog DP, ki bi jo morali naši prvaki odigrati šele 7. januarja, a so se zaradi priprav na zadnje dve  tekmi rednega dela evropske lige prvakov, ki bosta na sporedu  11. januarja v Budvi in 18. januarja v domačih Stožicah proti francoskemu Touru, dogovorili za današnji termin.

 

Ekipa Go Volley iz Nove Gorice po odigranih 13. tekmah državnega prvenstva trenutno zaseda sedmo  mesto, kar je prav gotovo pod njihovimi pričakovanji pred začetkom sezone. Ekipa, ki ima v svoji postavi izkušene igralce, med katerimi sprejemalca Jasmina Čuturiča in Čabarkapo in  dolgoletnega podajalca Boštjana Krivca, pa tudi nekaj mladih nadobudnih igralcev, vsekakor še ni pokazala vsega, kar zna in zmore. Tudi zadnje tekme napovedujejo njihovo boljšo formo, saj so pred slabim tednom dni  na gostovanju proti kranjskemu Astec Triglavu gladko zmagali  z rezultatom 3:0 v nizih.

 

Oranžni zmaji so vsekakor še pod vtisom bolečega poraza proti poljskemu Belchatowu ta torek v  ljubljanskih Stožicah. Čeprav so bila pričakovanja zelo velika, borbenost in odločnost, da si zagotovijo zmago pa podprta s skoraj 8000 glavo množico, so morali priznati ponovni poraz proti sicer eni najboljših ekip na svetu. Seveda se naši prvaki nikoli ne  predajo. Pred njimi sta še dve tekmi Lige prvakov in lahko se zgodi še marsikaj. Kot prvo pa bo potrebno enako zavzeto nadaljevati tudi v ostalih prihajajočih tekmovanjih. Ne le v državnem prvenstvu, kjer jim le prvo mesto v naslednji sezoni ponovno  zagotavlja  igranje v Ligi prvakov, ampak tudi v Pokalu Slovenije in v MEVZI. Priložnosti za dokazovanje in ponovne zmage bo tako še veliko. Zato se veselite ponovnega druženja s svojimi izbranci, podprite jih s čim bolj bučnim navijanjem in si oglejte čim več tekem, dve od teh že prihodnji teden v ljubljanskem Tivoliju. Dodajmo še, da se je danes proti Novi Gorici odpravlila celotna ekipa ACH Volleya z izjemo mladega Uroša Kovačevića, ki je že včeraj odpotoval v Beograd na prošnjo Olimpijskega komiteja Srbije. Nocoj bo v Beogradu slavnostna razglasitev najboljših športnikov leta 2011, posebnega priznanja pa bo deležen tudi naš mladi sprejemalec Uroš Kovačević.

 

Odnosi z javnostmi

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?