Novice

Nocoj veliki derbi v srednjeevropski ligi – pravšnji zaključek praznovanja kluba

Naporen tekmovalni ritem se počasi že pozna na igri tako naših odbojkarjev kot odbojkarjev gostujoče ekipe. Tako se večkrat v igri pojavljajo  nepotrebne napake, rezultati  zadnjih tekem so tesni. Vendar ekipa ACH Volleya ne išče izgovorov. Zaveda se, da jo v prihodnih dneh čakajo težke in pomembne tekme. Predvsem je pomemben zaključek tekmovanja za Pokal Slovenije, ki bo na sporedu v ponedeljek in torek v Prvačini in na katerem branijo lanski naslov pokalnega zmagovalca.  Pred tem pa v soboto že omenjena  tekma z ekipo Posojilnice Dob zopet v domači radovljiški dvorani.

Ekipa Doba igra v tej sezoni odlično in je pravo presenečenje tako v tekmovanju srednjeevropske lige kot v domačem prvenstvu in Chellenge cupu. Pod taktirko novega trenerja Igorja Šimunčiča so trenutno v seriji  12-tih  zaporednih zmag. Poleg avstrijskega prvenstva zmagujejo  tudi v evropskem Challenge cupu, kjer so se prebili v osmino tekmovanja. Tudi njihova ekipa pa že čuti naporen ritem tekmovanj in se spopada z utrujenostjo. Zadnjo tekmo Chellenge Cupa je tako  v domači dvorani dobila z rezultatom  3:2 proti bosanski ekipi Kakanj, čeprav je teden poprej v Kakanju gladko zmagala s 3 : 0.   

Manager ekipe Martin Micheu se seveda zaveda, da jih proti lanskemu zmagovalcu MEVZE  in udeležencu F4 Lige prvakov, ekipi ACH Volleya nocoj vendarle čaka popolnoma drugačna tekma. Vsekakor pa jim rezultat letošnjega prvega srečanja v začetku oktobra z rezultatom  3:2 za ekipo ACH Volley vliva optimizem in jih dodatno motivira. Seveda pa ima trener Igor Kolakovič bistveno prednost pred ekipo Doba v tem, da ima 13 enakovrednih igralcev. Vsekakor lahko pričakujemo, da bodo na določenih pozicijah dobili priložnost igralci, ki so trenutno bolj spočiti, a v visoki pripravljenosti.  Prav zaradi tega nocoj ob 20. uri lahko pričakujemo  zanimivo tekmo, predvsem pa igro na zelo visoki ravni, saj so tako igralci ACH kot igralci Doba odlično taktično in tehnično pripravljeni.

Sicer danes poteka v radovljiški športni dvorani tudi Turnir generacij, s katerim bo klub sklenil letošnje aktivno obeleževanje častitljivega jubileja – 40. obletnice kluba. Vabimo vse navijače, da z bučnim navijanjem podpremo svoje ljubljence  in znova postanemo njihov nepogrešljivi igralec. Še posebno, ker pričakujemo tudi veliko udeležbo navijačev iz Doba, ki tudi na tujem terenu pripravijo peklensko vzdušje.

Vabljeni v čim večjem število v radovljiško športno dvorano!

Odnosi z javnostmi

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?