Novice

Nocoj vsi v Stožice!

Ljubljana, 18. januarja 2012 - Današnja sreda navkljub celi vrsti športnih dogodkov, naj mine v znamenju oranžnih zmajev! Moštvo ACH Volleya se bo nocoj pomerilo s francoskim Toursom, povratno srečanje evropske lige prvakov se bo pričelo ob 20.30 uri v ljubljanski športni lepotici, športni dvorani Stožice. Glasno spodbujanje s tribun pa bo oranžnim še kako prišlo prav! Nemalokrat se je v preteklosti izkazalo, kako pomemben delež tekmi in končnemu izzidu dajejo prav tisti, ki spodbujajo moštvo. Kakšen pristik na nasprotnika nastane, ko je dvorana na nogah. In prav to nocoj potrebuje ekipa ACH Volleya, ki ji povratno srečanje proti gostom iz Francije utegne odpreti vrata za napredovanje v evropski ligi prvakov in sicer kot tretje najboljše uvrščeni ekipi. Spomnimo, da je bil izhodiščni položaj za napredovanje v ligi v sezoni 2009/2010 celo slabši od tokratnega. Pa smo vseeno prišli na zaključni turnir četverice najboljših v poljski Lodž. In zakaj ne bi verjeli v podoben scenarij?

Z matematiko se tokrat ne bomo ukvarjali. Je nesmiselno. ACH Volley bo v vsakem prumeru ostal evropsko moštvo in se tako ali drugače v nadaljevanju srečal z atraktivnimi evropskimi klubi in tudi na teh srečanjih utrjeval in potrjeval svojo kakovost. To potrebuje klub. To potrebuje slovenska odbojka. Zato je tako pomembno, da bo nocoj v dvorani veliko tistih, ki jim je odbojka v srcu.  Zavedamo se sicer, da je nocojšnja športna ponudba izjemna, saj bo samo na televizijah, ki jih spremljajo slovenski ljubitelji športa izbira takorekoč nadstandardna. V obdobju med 17. in 24. uro bo namreč na sporedu prav vse, kar si srce poželi: od odbojke, ki je za nas na prvem mestu, do košarke, rokometa, nogometa, po polnoči  tudi tenisa. Za povrh gre za izjemna športna srečanja, od reprezentančnega rokometa in večnega derbija med Slovenijo in Hrvaško do nogometnega "el classica" - oz. kraljevega nogometnega pokala in v tem okviru za tekmo med Real Madridom in Barcelono. Za vse nas pa - predvsem odbojka v Stožicah! "Tekma sezone", kot jo je na včerajšnji novinarski konferenci označil Igor Kolaković. Derbi, v katerem bodo igralci obeh moštev pustili srce na parketu.

Zato - nocoj vsi v Stožice!  Za odbojkarski spektakel bo kot vedno odlično poskrbljeno z izjemno igro, odličnim vzdušjem, nagradimi igrami, dobro glasbo. Zato resnično ne zamudite nocojšnje oranžne srede! Skupaj bomo navijali za oranžne zmaje. Navijali bomo ZA odbojko!

Naj ob tem opozorimo tudi na našo spletno trgovino preko katere s klikom dobite vrsto zanimivih artiklov in izkažete pripadnost klubu. Se z njim poistovetite, nocoj, jutri, pojutrišnjem. Dobrodošli!

Odnosi z javnostmi
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?