Novice

Novo ime pri Ljubljančanih

Slovenski prvaki so svoje vrste tik pred žrebom lige prvakov dopolnili z novim organizatorjem igre. Gre za 22-letnega Andrija Vilimanovića iz Srbije.

Vilimanović prihaja iz kraja Kraljevo, kjer je pri lokalnem klubu Ribnica začel svojo profesionalno odbojkarsko pot. V prejšnji sezoni je igral za ekipo Novi Pazar, s katero je osvojil državni pokal in super pokal Srbije. Lani decembra so nastopali tudi v pokalu CEV, kjer so se srečali z Ljubljančani, ki so bili dvakrat uspešnejši od Srbov in se takrat veselili uvrstitve v osmino finala evropskega tekmovanja. 195 centimetrov visok podajalec je bil letos vpoklican na priprave s člansko srbsko reprezentanco, medtem ko je v mladinskih časih od 17 leta dalje nastopal za reprezentanco v vseh kategorijah. Vodstvo kluba je prepričala predvsem njegova velika želja po dokazovanju v oranžnem dresu in v tekmovanjih, v katerih klub nastopa.

Andrija Vilimanović: ''Nad dejstvom, da se bom pridružil ekipi ACH Volley Ljubljana, sem navdušen. Motivacija je visoka, saj je to trenutno najboljši klub v tem delu Evrope, ki tekmuje v ligi prvakov. To je le najvišji nivo odbojke in prepričan sem, da lahko tam marsikoga presenetimo. Da gre za igralsko kakovostno moštvo sem se že prepričal lani v pokalu CEV, sedaj pa se veselim, da še osebno spoznam igralce in štab. V tem klubu so cilji vedno visoki in verjamem, da ne bomo razočarali naših navijačev.''

Andrija, dobrodošel!


Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?