Novice

Obetavno ime pri slovenskih prvakih

Slovenski državni prvaki aktivno kreirajo ekipo za prihodnjo sezono, v kateri bodo znova tekmovali med najboljšimi evropskimi moštvi v Ligi prvakov. Dres kluba ACH Volley Ljubljana bo tako z novo sezono nosil tudi izjemno obetaven srbski korektor Božidar Vučićević.

Vučićević je zadnje tri sezone igral za Vojvodino iz Novega Sada, trenutno pa s srbsko reprezentanco skupaj z organizatorjem igre zmajev Andrijo Vilimanovićem tekmuje v ligi narodov. Korektor, ki v višino meri 205 centimetrov, je Ljubljano izbral zaradi kvalitetne ekipe in visokih ambicij kluba. ''Pričakujem in verjamem, da bomo kot ekipa prihodnje leto ponovili zmage v državnem prvenstvu, pokalu in MEVZI. Prav tako pa si želim, da bi naredili odmeven rezultat v Ligi prvakov,'' je dejal 20-letnik, ki se zgleduje po srbski odbojkarski legendi Ivanu Miljkoviću.

Prejšnji teden je vodstvo kluba podaljšalo sodelovanje tudi s podajalcem Rokom Satlerjem, ki je ob podpisu nove pogodbe povedal: ''Glede na to, da se moja želja po tekmovanjih na vrhunskem nivoju in vsakodnevnih treningih ni zmanjšala, smo se odločili, da tudi v prihodnjem letu zastopam barve najtrofejnejšega kluba v Sloveniji.'' Ob mladi igralski zasedbi bodo Satlerjeve bogate izkušnje še kako dobrodošle.

Trenutna postava ACH Volleyja Ljubljana za sezono 2019/20:

Organizatorja igre: Andrija Vilimanovič (SRB), Rok Satler
Sprejemalci: Jan Pokeršnik, Jure Okroglič, Matej Kök, Andrej Flajs
Blokerji: Matic Videčnik, Uroš Pavlović, Diko Purić
Korektorja: Petar Đirlić (HRV), Božidar Vučičević (SRB)
Prosta igralca: Kyle Dagostino (ZDA), Žiga Kumer


Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?