Novice

Z odličnim moštvom v novo in že razprodano dvorano Stožice

Glavni trener Igor Kolaković je povedal, da je moštvo v dobrem igralskem ritmu, vendar da bodo šele rezultati prvih tekem lige prvakov pokazali, kako dobro so se pripravili. »Imamo veliko talentov in dobro delamo. Razvija se timski duh, ki gre v pravo smer, tako kot si želimo. Lansko leto je moštvo doseglo finale najboljših štirih evropskih klubov in to je za nas velik izziv. Nočemo gledati nazaj, ampak je za nas najpomembnejše, kakšno igro bomo prikazali,« je strnil svoja pričakovanja pred prvo tekmo lige prvakov, ki se bo za moštvo ACH Volley začela s tekmo 17. novembra  na Poljskem in nadaljevala s tekmo proti Budvanski Rivijeri 24. novembra v ljubljanskih Stožicah. Kolaković je bil pred leti trener moštva iz Podgorice, večnega rivala prvega nasprotnika najboljšega slovenskega odbojkarskega moštva v zadnjih nekaj letih. Pravi, da pozna njihov moštveni duh, čeprav so se člani ekipe zamenjali, vendar črnogorski nasprotniki veliko vlagajo v odbojko in se bodo tudi za srečanje z lanskoletnim udeležencem zaključnega turnirja lige prvakov, moštvom ACH Volleya zelo dobro pripravili, tako, da se resnično lahko pričakuje zanimiv obračun.

Kapetan Andrej Flajs si želi, da bi bile Stožice ob prvi tekmi lige prvakov v enakem vzdušju, kot ga zdaj doživeljajo košarkarji Uniona Olimpije: »Največ stavimo na ligo prvakov, tudi druga tekmovanja niso nič manj pomembna in do sedaj smo pokazali dobro pripravljenost, saj smo zmagali vseh deset tekem. Najbolj si želimo to, da bi res prišli vsi navijači, ki imajo vstopnice in da bo res poseben dan za slovensko odbojko.«

Predsednik upravnega odbora kluba ACH Volley Rasto Oderlap je povedal, da se je pričelo sedmo leto sodelovanja družbe ACH, d.d. z odbojkarskim moštvom in da so doslej še vsako leto presegli cilje, ki so si jih postavili v pretekli sezoni. »Letos bo težko, saj je bila lanska sezona odlična, a letošnja bo še boljša. Vsi bomo zadovoljni, če bodo rezultati na enaki ravni kot lani. V evropskem odbojkarskem svetu smo nekakšna senzacija, ampak nismo outsiderji. Tudi naši nasprotniki v ligi prvakov niso, vsak klub je s svojimi predstavami pokazal, zakaj si zasluži igrati med najboljšimi klubi,« je povedal Oderlap. Po njegovem mnenju objektivno gledano vsako moštvo premagljivo. Lani so bila nekatera moštva na papirju močnejši nasprotnik, vendar s trdim delom in visoko motiviranostjo lahko dosežejo zmago tudi proti premočnemu nasprotniku.

Ob koncu prve javne predstavitve moštva ACH Volley pa je vodstvo kluba predstavilo tudi novega sponzorja moštva, ki bo s svojim ugledom pravzaprav dodana vrednost temu moštvu, ki ga že vrsto let spremljajo zvesti pokrovitelji, od družbe ACH, d.d. in družb v skupini ACH do vrste drugih. Temu izjemnemu timu pa se je z današnjim dnem pridružil tudi VAL 202, ki sodi med najbolj razširjene in poslušane radijske postaje v Sloveniji. Tako je Val 202 postal ekskluzivni radijski sponzor moštva ACH Volley, ki se je postavil ob bok časopisni hiši Dnevnik, kot ekskluzivnemu sponzorju med tiskanimi mediji.

Odnosi z javnostmi

 

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?