Novice

Odštevamo - do Stožic še trije dnevi

Ljubljana, 17. december 2011 – Na minuli evroligaški tekmi v poljskem Lodzu so navijači Belchatowa priredili čudovito navijaško kulisto za vročo in neizprosno igro tako svojih idolov kot tudi odbojkarjev ACH Volleya. Poljska publika je po tem navsezadnje tudi poznana. Toda, nič bolj za njimi ne zaostaja niti stožiško občinstvo, če in ko ga dodobra ogreje odlični moderator Urban Simčič. Vselej glasen in poln presenečenj je ta naš Urban. Decemberskega povratnega odbojkarkega obračuna se je tokrat lotil še s prav posebno vnemo.

 

  • Urban, kaj nam pripravljaš za torek? Poljaki so imeli v Lodzu pravi spektakl. Bomo mi boljši?

Urban: „Celotna animatorska ekipa ACH Volley se že od zadnje tekme v Stožicah naprej pripravlja na torkovo srečanje. Prepričan sem, da bomo vsi skupaj v dvorani, tako kot igralci ACH Volley, ponovno odlični! Da so igralci dobri, lahko vsak dan preberemo v časopisih, da pa imamo najboljše gledalce na svetu pa  lahko ti tudi dokažemo  - s torkovim množičnim obiskom!”

 

  • Ali imaš  „ v rokavu” kakšno presenečenje, in kdo je, za vraga, Ivan...?

Urban: „Ljubitelji odbojke so že navajeni, da vsakič pozdravimo na začetku tekme posebnega gosta, ki ima tudi čast prvega servisa. V letošnji sezoni je novost to, da se našim vabilom poleg znanih športnikov, odzivajo tudi zvedzdniki slovenske estrade. Proti Poljakom bo tokrat serviral vroči ljubljanski reper Zlatko. Poskrbeli smo tudi za plesne nastope ( o tem lahko kaj več preberete jutri...), nagradne igre (nekdo iz publike se bo za vikend znova lahko odpeljal z mobilnikom Adria Mobil), in še in še. Vsega kajpada  ne izdam, povem pa toliko, da bo tokrat poudarek na video efektih. IVAN seveda  tudi pride, to smo povedali že v radijski reklami, pa v zvočnem posnetku na naši spletni strani ( ste ‘poklikali’ vabilo na tekmo... ?) Še vedno pa velja, da če zmagamo, Kaval Group časti pol pice!  V sodelovanju z odličnimi gostinci te verige restavracij smo po oktoberski tekmi počastili veliko število navijačev ACH Volleya in sem prepričan, da jih bomo po torkovi tekmi počastili še toliko več. Na tekme ACH Volleya se torej dejansko splača hodit in tudi glasno navijati. Zmaga namreč prinese tudi slastne grižljaje. Zato nikar ne zamudite torkove tekma!” 

                     Foto:Bobo

 

  • DJ Bucy ima brž ko ne kakšno dobro zalogo glasbenih hitov. Kaj ima pravzaprav naša navijaška publika najraje?

Urban: „Izbira glasbe je „teoretično” prepuščena Bucyu. V praksi pa je tako, da ima Bucy „svoj” DJ set nekako od takrat ko se odprejo vrata dvorane pa do prvega sodnikovega žvižga. Kasnejša glasba je skrbno izbrana, večkrat preposlušana, ter tudi posebej obdelana. Ker je med igro zelo malo časa, so zato glasbene podlage krajšane tako, da bistvo povedo v približno 7 sekundah. Navadno gre za prepoznavne melodije od 70-ih let do danes, vendar vse „remiksane” z dodanim ritmom. Jaz nekako ločim med tistimi ritmi, ki „zaguncajo”, pa tistimi,  ki so „na power” in seveda „ klasiko”, kamor sodi  tudi znamenita Golica. Je pa res, da so tekme vedno nepredvidljive, Bucy pa ima še kakšnega asa v rokavu. Nikoli ne bom pozabil „partizanskega miksa” pred zlatim setom proti Innsbucku v TiVolleyu, ki nas je popeljal na finalni turnir četverice najboljših v Lodz. Obiskovalci so vstali in se do konca tekme niso več vsedli, tako močna in motivacijska  zna biti glasba... Upam, da to ponovimo tudi v torek.”

 

  • Na prvi letošnji tekmi v Stožicah smo nagradili udeleženko facebookove akcije ACH Volleya za najlepšega odbijkarja ACH. Nagrada je bila večerja v dvoje v gostilni Element Kaval Group v Ljubljani. Koliko „dvojine” si tam naštel....?

Urban: „ Akcija je bila izpeljana na uradni spletni strani ACH Volleya in je bila dejansko precej odmevna in predvsem zabavna, kot je bila na koncu zabavna tudi nagradna večerja. Izpeljali smo jo pred kratkim v restavraciji Element Kaval Gropu v Črnučah.  Prva „dvojina” pa je bila kar naša nagrajenka Karmen, ki je prišla v spremstvu svojega fanta. Pa tudi na sploh je bilo „dvojine”  kar precej: Dva natakarja, dve punci, dva štosa, dva hoda... Najlepše pa je bilo to, da se je  poleg nagrajenke in zmagovalca lepotnega tekmovanja, Mateja Vidiča , večerje udeležilo kar vseh 14 odbojkarjev ACH Volleya. Karmen se je zelo zabavala, pa tudi igralci so imeli lepo popestritev večera, ki je sledil po napornem treningu. Samo dogajanje je bilo pravzaprav  skoraj tako intezivno, kot na naših tekmah, a k sreči smo imeli tudi podporo Blaža Omana, ki je ujel rdečo nit na film. Vibrirala je dobra energija... „. VIDEO

                                   

 

Tako naš tokratni sogovornik Urban Simčič, ki nam je v bistu razkril dejansko zgolj delček dogajanja, ki čaka vse navijače ACH Volleya ta torek, 20. decembra zvečer v športni dvorani Stožice. Če vas zanima, kako je potekala večerja v Eelementu kliknite na "video" pa  boste videlii tudi malce hudomušni zapis s tega prijetnega dogodka. Avtorja, Urban in Blaž pa obljubljata tudi objavo na drugih omrežjih.  Na naši spletni strani je tudi film iz oktoberske tekme v Stožicah, ki je že zaokrožil po slovenskih družbenih omrežjih, za vse zamudnike pa obvestilo, da si ga lahko pogledate tudi s klikom na naš video arhih. Bilo je lepo, še lepše pa bo v torek, ko se bomo znova srečali v Stožicah. Dobrodošli v čim večjem številu! Vstopnice so še na voljo na vseh prodajnih mestih Eventima.

 

Odnosi z javnostmi

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?