Novice

OK AUTOCOMMERCE DVAKRAT S SLOVAKI

Slovenski prvaki so z izjemo tekme z Dunajem, ki jo zaradi nastopa na finalnem turnirju pokala Slovenije niso odigrali in jo po odločitvi vodstva tekmovanja tudi izgubili, na igrišču letos še brez poraza. Do konca rednega dela srednjeevropske lige jih po obeh tekmah s Slovaki čakajo še tri tekme (doma Karlovac, zunaj Varaždin, Prevent Gradnje IGM), jasno pa je, da imajo neglede na izide navedenih tekem, že sedaj zagotovljen nastop na finalnem turnirju najboljših štirih ekip. Finalni turnir bo na sporedu 6. in 7. marca, organizacijo pa je srednjeevropska federacija (MEVZA) zaupala prav OK Autocommerce, vse tekme pa bodo odigrane v dvorani SGŠ v Radovljici.

 

Slovaško moštvo Chemes Humenne bo v Slovenijo pripotovalo že v soboto zvečer, OK Autocommerce pa jim je za čas bivanja med tekmama omogočil tudi koriščenje dvorane za treninge. Trener Autocommercea Dragutin Baltič si je preko posnetkov že ogledal igro slovaškega moštva, pred srečanjem pa je povedal sledeče:« Slovaki igrajo bolje doma, do sedaj pa so v ligi zmagali le dve tekmi, doma so premagali madžarsko Kazincbarciko, v gosteh pa Varaždin. Imajo tri mladinske in enega članskega reprezentanta. Mislim, da z njimi ne bi smeli imeti večih problemov. Posebej bi nam odgovarjalo, da bi lahko odpočili nekaj naših standardnih članov prve postave in da bi priložnost tokrat dobili tudi mlajši. »

 

Obe tekmi se bosta pričeli ob 19.uri, kot je v navadi tudi s spremljevalnim programom. Še posebej velja omeniti nedeljsko tekmo, na kateri se bodo naši igralci predstavili zvestim domačim navijačem s pokalom osvojenim pretekli vikend v Novi Gorici na finalnem turnirju  pokala Slovenije.

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?